tirsdag 31. mai 2011

Sommerfuglpute

I mars, da jeg var i Latvia med skolen jeg jobber på, var vi en snartur innom Stockholm. Da fikk jeg meg en tur på H&M Home, og der hadde de mye fint syns jeg. Jeg kjøpte tre putetrekk der. Dette sommerfuglputetrekket, og to andre (som du kan se HER). Jeg er svak for sommerfugler.


Fra gamle tider av er sommerfuglen et symbol på sjelen. I det gamle Hellas var sommerfuglen den formen som sjelen fløy bort fra legemet i når man døde. Det gamle greske symbolet for sjelen var Psyche - en pike med sommerfuglvinger (wikipedia). Jeg har også hørt at sommerfuglen er et symbol på evigheten. Vakkert!


Vi har fått gravemaskin i hagen nå, og det første lasset med jord, så i kveld blir det jobbing, jobbing, jobbing. Gleder meg til vi er klare til å så! Det blir deilig med hage. Jeg har allerede noen flotte planter som er klar for et ledig blomsterbed. :)

ha en finfin kveld

9 kommentarer:

Anne sa...

Nydelig sommerfuglpute og sofaen din er jo bare rålekker! :) Kos dere med hagen (eller det er kanskje ikke så mye kos i starten med å ta all jorden på plass...). Gleder meg til å se hvordan hagen blir når du begynner å plante :)
Ha en fin kveld videre.

Klem Anne

sa...

jeg er selv veldig svak for sommerfugler om dagen. I går fikk jeg skaffet med oppvaskhåndkler med sommergulger på. Jeg stod med to puter i hendene men klarte ikke bestemme meg helt, men det vil komme en sommerfuglpute i sofaen vår snart også :O)

Carina:O)

perler på en snor sa...

Veldig fin pute!
Så heldige dere er som er igang med hagen.
Jeg skal prøve å få pusset noen møbler i kveld:)

Unknown sa...

Nydelig pute!
Elsker sommerfugler ♥
Og for noen herlige bilder over sofan;))

Klem Line

De små øyeblikk sa...

Så flott blogg du har da... deg vil jeg følge videre :) Mange flotte og inspirerende innlegg. Deilig når en kan begynne utearbeidet og nyte varme lange sommerkvelder, gleder meg.... Håper bare det blir snart, for her er det ikke mer en 12 grader pluss på det meste....

Ha en fin dag, klem Kjersti

Christina sa...

Nydelig hos deg og sommerfugler er vakre;)
Kos deg med jobb i hagen!KLEM C

Divamamma sa...

Fantastisk!!

Minimenina sa...

For et vakert hjem dere har! Likte sommerfugl-puten veldig godt :)

Ha en super kveld!

Hilsen Kristin

Monica sa...

Sommerfugler er helt nydelige <3