onsdag 11. mai 2011

blåtur

 I går var jeg på blåtur med jobben. Det var en fantastisk dag med mange fine opplevelser. Det første vi gjorde var leirdueskyting. Jeg har skutt litt med luftgevær før, men aldri prøvd leirdueskyting, og det var kjempegøy! Traff fem av tjue skudd, og må si meg fornøyd med det for å være første gang. :)

Vi fikk også prøve havrafting i Ålesund. Havet var blikkstille, så det ble ikke noe hopping i bølgene. Men vi fikk en nydelig sightseeingtur ut forbi Giske og Alnes. Det var en opplevelse! Etter havraftingen spiste vi deilig middag på Big Horn før vi hadde swingkurs. Kjempegøy!

Innimellom fikk vi tid til å drikke kaffe, og vi rakk til og med innom et glassblåseri i byen og en antikkforretning. Der kjøpte jeg et serveringsfat fra Figgjo. Skikkelig deilig mintgrønn farge på det. Perfekt til vannmelon om sommeren for eksempel.


Etter alle aktivitetene dro vi hjem til en kollega på kvelden og koste oss der. Det var en herlig dag som gjør at jeg setter enda mer pris på den jobben jeg har. Føler meg heldig!

Nå er det leggetid her i huset. Ha en finfin kveld!

5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Å det høyrest ut som ein fin blåtur ja :)

Klem M♥

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Hørtes ut som en kjempe dag...
klem

Hulda sa...

Så fint det fatet du fant deg var. Ordentlig sommerlig. :)

Ruter & Hjerter sa...

Det er så gøy på sånne turer hvor et skjer litt:) kos:)

Anonym sa...

Hei! Koseleg blogg du har. Me for rundt Godøya også...berre for å legge til. Ja, du var skikkeleg flink til å skyte. Eg fekk 0 av 20 skot.Uflaks! Eg hadde blogg tidlegare, men ventar med å starte på nytt. Snakkast! ANE