onsdag 18. mai 2011

En fin dagPå tross av været hadde vi en koselig dag i går. Vi spiste god frokost hjemme før vi bega oss ut i regnværet for å gå i tog med barnehagen til jentene. Gummistøvler og regnponcho er svaret for å komme seg tørr gjennom regnfulle 17.mai-feiringer. Når gummistøvlene i tillegg er røde med hvite prikker (Din Sko), så er 17. mai-lykken komplett.

Vi spiste aaaaaltfor få is i går da. Det regnet sånn, så det fristet liksom ikke. Får gjøre opp for det til neste år. Da har jeg nemlig planer om å reise til hjembyen min med familien og feire 17. mai der. Det er så mange år siden sist, og jeg savner virkelig 17. mai-feiringen der. Det blir siste året før Ida begynner på skole, så da har jeg lyst til å benytte anledningen til det, og det tipper jeg det er et par besteforeldre som blir glad for. :)

Jeg øver meg på fiskebeinsfletting, og i går fikk jeg flette Idas hår. Hun er ikke like interessert i å smile til kamera alltid, så da ble det forevigelse av fletta istedet. Drakten Ida har på seg er fra Name It.

Ellers ble 17. mai-bordet vårt dekket med voksduk fra Stoff og Stil, servise fra GreenGate, eggeglass fra Bruka, vase og telysestaker fra Kremmerhuset, voksenstettglass fra Sia, "barnestettglass" fra bruktbutikken og bånd fra Nille.

Jeg har fri fra jobb i dag, og både jeg og barna sov til kl. 09! Så utrolig deilig. Brannkoppen til Anna tørket inn for noen dager siden, så i dag kunne hun gå i barnehagen igjen. Jeg skal bruke dagen på å ordne i huset, vaske klær og forberede Idas barnebursdag på lørdag. Blir vel litt lesing innimellom slagene også kjenner jeg meg selv rett. Må jo nyte fridagen også, ikke bare gjøre nyttige ting. :)

ha en herlig dag

11 kommentarer:

Karma sa...

Typisk 17mai det, utrygt vær! Selv hadde vi sol og litt skyer frem til vi var ferdige i byen og skulle hjem til svigers for å spise. Fikk litt sol der også til førmiddagsvinen og så satte vi oss inn. Akkurat passe for en gangskyld:)

Klem Kaja:)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

SO koseleg dekka bord☺
Været var veldig ustabilt hos oss-på slutten av toget hølja regnet ned og hurra ropa vart færre og færre☺ Men alt i alt ein fin dag☺

Klem M♥

Elisabeth, innerst i veien sa...

Supert frokostbord! Ikke alle som har gummistøvler som matcher duken heller. :-)

Piulfen sa...

Kosleig og søt bord, men kjedelig at det regnet hos dere, men hørtes ut som dere hadde en fin dag.
Klem

frk.B sa...

Så koselig bord du dekket!
Og skjønne jenta di :)
Sånn flette må jeg lære meg!

Pink lady sa...

Så koselig bord du hadde dekket til deg og familien. Så kjedelig med regnvær da, men dessverre lite å gjøre med. Fin flette på jenta di! Flink du er!

Karin sa...

Hei jordbærpike,så innmari fine bilder.Akkurat sånne som passer en jordbærpike. Likte de veldig godt. Alltid koslig å titte innom hos deg.Klem fra Karin

paperjunk-lc sa...

So pretty!

Joy Burkhart sa...

I love your red tablescape! Beautiful dishes!
xo
Joy - Indiana - USA

CV Love sa...

So beautiful!

Anonym sa...

Where did you get your dishes? I would love to order these!