torsdag 12. mai 2011

mens jeg venter på en hylle

Til bursdagen min var jeg så heldig å få litt ting og tang til huset som jeg ønsket meg. Blandt annet fikk jeg hvit brødboks, bakebolle og fire mindre boller fra IB Laursen. Alt er kjøpt på Emmas Verden. I påvente av en passende hylle til å henge på veggen i dette hjørnet bruker jeg en gammel kasse.
Vår kjøkkeninnredning er fra Ikea og heter Lidingö. Benkeplaten er eikeplate fra Ikea som vi selv har hvitoljet slik at den skal passe til fargen på gulvet (hvitmattlakket enstavs eikeparkett fra gulvnett.no). 
Den hvite muggen kjøpte jeg for noen år siden på Kremmerhuset. Den bruker jeg til å vanne blomster med. Hvis man er litt dårlig til å huske og vanne blomstene sine, er det en lur idé å ha en vannkanne lett tilgjengelig så man husker på det litt oftere. Da blir blomstene glade. :)


Jeg får stadig vekk spørsmål om ting på bloggen, og har ikke alltid tid til å lete opp den aktuelle bloggeren som har spurt for å svare. Derfor kommer jeg til å begynne med og svare på spørsmål i kommentarfeltet der spørsmålet har blitt stilt. Det sparer meg for tid og gjør at andre bloggere lettere kan finne svar hvis de lurer på det samme.


Vet at dette blir praktisert på litt ulike måter rundtomkring i bloggeland. Jeg har lyst til å prøve det, og håper det gjør det enklere for deg som leser bloggen min. :) Hvis du har spurt meg om noe og ikke fått svar, så spør gjerne igjen! Det går også an å sende mail hvis det er enklere for deg. Mailadressen finner du i en av fanene øverst på siden.
fin kveld

7 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg synes det var fint med en kasse der, jeg.

Når det gjelder spørsmål i kommentarfeltet så pleier jeg å svare på den bloggen som spør, men jeg ser at det kan være lettere å svare der spørsmålet blir stilt. Tror det praktiseres forskjellig rundt omkring.

Kjempefin brødboks.

Klem Mona C

Heddas gode grunner sa...

Det ble jo en kjempefin løsning, som ikke trenger å være midlertidig! Fine bilder av fine ting!! Så heldig som fikk så mye fint i gave :)

Ha en fin kveld!

Unknown sa...

så fint, dette likte jeg!

Whitebite sa...

ja,klart du kan svare i ditt eget kommentarfelt! det gjør alltid jeg.. man kan ikke forvente å få svar inne hos seg selv! holymoly, det er jo stress!
kjøkkenet ditt er nydelig. men det har jeg visst sagt før!

Hilde sa...

Fint kjøkken og lur idé. Tipper at det kan være mange som lurer på det samme av og til.

J. sa...

I love your bowls. Where did you get them? They are so pretty!

Christine sa...

Hei! Hvilken olje har dere brukt på benkeplaten deres? Vi har samme benkeplate fra Ikea, men syns den er for "gul" ift. gulvet, så har veldig lyst å hvitolje den. :) Nydelig hus dere har! Og kjempe inspirerende blogg :))