mandag 30. mai 2011

Bildehylle hos Anna

Bildehyller er genialt. Da kan man mikse og trikse som man vil på en vegg uten å lage masse hull. Denne henger på Annas rom. "The Carrot Story" er fra Maileg. Bildene er fra loppis og speilet er Ikeaspeil som jeg har piffet opp. Bokstaven kjøpte jeg på tilbud i en interiørbutikk, men jeg husker ikke hvilket merke den er. Bildehylla er fra Ikea.
Denne uka skjer det ting utafor huset vårt. Mannen har satt opp stillas og skal begynne med taket, også venter vi en gravemaskin oppi hagen om ikke lenge som skal planere ut skikkelig og hjelpe oss å fordele ny jord utover. Jeg gleder meg utrolig mye til å få hage, og huset kommer til å bli veldig flott når skifertaket kommer på. Det er en drøm som går i oppfyllelse for min mann, som alltid har hatt lyst på et hus med skifertak. Bilder kommer selvfølgelig. :)

smil og vær glad

13 kommentarer:

RosMari sa...

Holly Hobby-bildene fra loppis er utrolig søte. Hadde tilsvarende til mine døtre da de var små... Ha en fortsatt fin kveld!

Hulda sa...

Nå har jeg kosa meg her inne hos deg. Veldig mye fint å hvile øyene på. Nydelige bilder du har satt sammen på bildelista. Liker stilen din. :) Så de flotte bildene dine i Sanselig sommer!

Unknown sa...

Ja, bildehylle er smart! Kjenner igjen de to bildene til høyre. Mamma hadde rammet inn to sånne kort som jeg hadde på rommet da jeg var liten :)

God mandagskveld til deg!

Klem :)

tonje boganes sa...

Bildehylle er kjempesmart - og fint! Synes det er så flott når bildene samles slik :)
Koselig rom!

Ønsker deg en fin mandagskveld
Klem

Ruter & Hjerter sa...

Det er genialt!!!De er så enkle men gjør kjempe nytte!!!

Henriettes hus sa...

Bildehyller er helt supert ♥

Nydelig rom ♥

Så herlig å få orden på hagen, vi har også nettopp har gravemaskin som har planert, så har vi lagt ferdigplen. SÅ SNAAAART kan vi gå på den og endelig NYTE hagen vår ♥

Hagen deres blir nok super. Og skifertak hørter nydelig ut.

Ha en fin fin mandagskveld.

Klem Henriette

Nina sa...

Bildelister er fantastiske! Så lett å bytte ut som man vil :-)

Bildene av de søte jentene vekket mange minner! Akkurat disse hadde jeg på pikerommet da jeg var liten, må sjekke ut om de fortsatt eksisterer :-)

Ha en fin kveld!

Karma sa...

Herlig historie! Gleder meg til å se bilder! I dag har vi fjernet et stort og gammelt epletre i hagen for å gjøre plass til gravemaskinen som igjen skal gi plass til garasje... Det er min bedre halvdel sin store drøm... garasje...

Klem Kaja :)

Vimså sa...

Bildehyller er kjempelurt - har fått opp ei, men skulle gjerne fått tak i ett par til.. håpe itj det har gått ut av produksjonen..
Taket virke til å bli lekkert ja..

Esther Christina sa...

Så koselig bildehylle! Og gleder meg til å se hvordan taket blir:) Har hatt endel dager hvor jeg har lest gjennom HELE bloggen din!:) Har STORKOST meg! Tusen takk for all inspirasjon, digger bloggen din!

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Jeg er så enig.. Disse bildehyllene er så utrolig praktiske! Jeg har to stykker i stuen med masse bilder av familie og litt annet smått på... Kansje skulle jeg byttet ut litt på de?!Hmmm..
Herlig pynt du har satt på din hylle!
Klem

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Jeg rullet meg litt lengere ned på siden din og kom over innlegget med jålebursdagen til datteren din! Så utrolig lekre invitasjoner du hadde laget, og kaken med jordbær så utrolig lekker ut.. Mmmmmm....
Bordet var dekket i friske rosa farger og så lekkert ut!
Fikk lyst til å ha jålebursdag selv jeg!

Heimefronten sa...

Kjempekoselige barnerom - nydelige bilder. Veldig inspirerende. Jeg kikker gjerne innom igjen. Hilsen Tone