lørdag 28. mai 2011

Søt sommerfugl


I går hadde barnehagen til Ida og Anna karneval. Ida ville gå som sommerfugl, og Anna skulle være prinsesse. Anna var ikke i humør til å bli tatt bilde av, men Ida poserte derimot villig for kameraet. Hun var nemlig oppe før fuglene i går morges, ferdig påkledd og klar for karneval. Kl. 04:30 våknet jeg av at hun stod og hoppet ved siden av senga vår. "E det karneval no?"


Etter litt overtalelse gikk hun med på at det fremdeles var natt, og at hun måtte sove litt til før vi kunne stå opp. Så hun la seg, MED kostymet på, selvfølgelig. Søta. Tenk å glede seg så mye til noe at man ikke klarer å sove ferdig engang. :) Nusselig.

Alt Ida har på seg er fra H&M. Vi kjøpte ny drakt med vinger på og prikkete leggings for anledningen, resten hadde vi fra før. Siden hun har vokst ut av ballerinadraktene sine syns jeg det var greit å kjøpe noe nytt. Men egentlig er jeg litt for å bruke det man har hjemme når det er karneval. HER kan du se bilder fra fjorårets utkledning. Eller "kledutning", som Ida sier.

ha en strålende lørdag

7 kommentarer:

Whitebite sa...

skjølnne farger på skjønne jenta!

Anonym sa...

Hejsa ....Kan jo se din Prinsesse lige passer til min lampeskærm Hi
Har skrevet fremgangsmåden men skriv endelig igen hvis det driller.Men er faktisk ikke så svært som mange tror men sådan er det jo med alt vi syndes er let :-)Prøver lige om jeg kan lave et par billeder vedr fremgangmåde kommer på sener idag.Kram Else

Lykkeliten sa...

Å, så herlig!
Håper hun hadde en fin dag, sommerfuglen din.

Klem Lykkeliten

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha, 04:30 var tidlig ja, men veldig moro når de gleder seg så voldsomt til noe. Kjempeflott sommerfugl.

Unknown sa...

Så fiiin hun var ♥
Koselig at hun gledet seg slikt da;))
Tipper det var stor stas;))

Ha en fin lørdag!

Klem Line

Eva sa...

En helt nydelig sommerfugl :))

Stor klem fra Eva

RosMari sa...

Søt sommerfugl og søt jente. Full av forventning og oppe ferdig påkledd og klar for karneval kl. 04.30 - herlig... Ha en fortsatt fin helg!