søndag 1. mai 2011

sommerlige kopper


I helga kjøpte jeg flere av melaminkoppene fra Rice. Disse fås i pakninger på seks kopper, og fins i ulike fargesammensetninger. Falt helt for disse friske fargene. Perfekte nå som sola skinner og vi er mye ute. Jeg har seks kopper i litt andre farger fra før, og de er helt supre. Akkurat passe størrelse for barn, og veldig god kvalitet. Jeg vasker dem i oppvaskmaskin, og de er like fine gang etter gang. 

Det samme kan jeg dessverre ikke si om GreenGates melaminserviser. Mønsteret falmer etter bare noen få vask i maskina, så det må vaskes for hånd. Det syns jeg er for dårlig ut i fra hva man betaler for det. I dag bør serviser lages så det tåler oppvaskmaskin etter min mening. Det siste jeg vil bruke tiden min på er å vaske kopper og asjetter for hånd! Det fins jo så mye annet morsomt å gjøre. :) Melaminservisene fra Rice har jeg derimot utelukkende positive erfaringer med.


nyt sola

14 kommentarer:

Lene sa...

Takk for tips: Da blir det rice sine plastkopper og ikke Green gate her i huset. Har nemlig lurt på hvilke jeg skal kjøpe.

Whitebite sa...

Helt enig! GG sine plastkopper er ikke mye så fine etter noen runder i oppv.maskinen, nei. Men liker dem likevel.. Jeg har like Rice sine i noen vidunderlige farger (lys lilla, og ulike rosa pastellfarger)fra Laura Ashley. De vet jeg du hadde likt! De har en unik kvalitet, og jeg må påstå at de er et hakk finere i fargene enn Rice sine.. (mer pastell og dusere)
Bare et tips, til ei jente med god smak;o)

englemor sa...

Har ikke noe melamin fra GreenGate, men er i alle fall veldig enig i at Rice er skikkelige saker!
Har hatt de i hus i en del år nå og ALT er like helt og fint i fargen fremdeles. Så full pott til Rice!
Herlige friake farger på de nye koppene dine ;-)
Klem

Anonym sa...

Heia du!♥

Jeg har også handlet inn disse, bestillte fra nettpynt. De er geniale for både store og små, og bruker de til mye rart. Godeskål, blomstervase, perfekt til saltstenger osv. De er så fargeglade, nydelig nå mot sommeren :)

Alt jeg kjøper av service nå, må tåle en real vask i oppvaskmaskinen.
Orker heller ikke tanken på å bruke energi på å stå å vakse for hånd. Og så er det så kjedelig.

Ha en fin søndag♥

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

De er kjempefine de koppene ♥ Jeg har 4 stykker fra Kremmerhuset, de er nesten helt like, og er kjempefornøyd med kvaliteten på de og;)
Helt enig med deg, GreenGates varer burde tåle litt, de er jo så dyre!
Holder ikke med falming i oppvaskmaskinen i 2011, hvem vasker for hånd??

Ha en fortsatt fin søndag!

Klem Line

Lisas hjem og skatter sa...

nydelig her i jordbærland!!! :) - som alltid! koppene er en favoritt i hjemmet her ogsaa! Herlige farger :)

saa flott rosett og lampe du har ordnet til soverommet! flinkis :)

ha en kos søndag!

klem/lisa

Anonym sa...

Herlige farger på koppene!
Helt enig at man bør kunne forvente at service som selges skal tåle oppvaskmaskin. Å vaske opp er det kjedligste jeg vet så jeg styrer unna alt som ikke kan tas i maskinen.
klem

Living laVida sa...

Heihei!
ENdeliiii kan jeg få lese bloggen din igjen på dataen min!Har bare fått opp en varselboks hvor det står "Kan ikke utføre operasjonen. Handling avbrutt" Også blir alt hvitt....men nå går det altså, så har mye å ta igjen her:)
Rice har utrolig mye fint, både til barn og voksne, i friske farger!
Ha en fin kveld videre! :)

Pink lady sa...

Flott at du sier ifra om dine erfaringer med plastikken så slipper vi å kjøpe varer av dårlig kvalitet. Jeg digger Rice sine ting og har litt selv også.

Du, jeg lurer på om jeg skal hive meg med på Glansdagen!! Du skulle sant?

Klem Pink lady

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Har samme erfaring med Green Gate sitt melamin jeg også..Dessverre. Hos meg har skålene sprukket oppe ved kanten og den ene koppen har fått bobler i mønsteret. Det står jo at de skal kunne vaskes i oppvaskmaskin, så det er skuffende!
Men Rice sine er like god :) Har like kopper som du, samt små skåler og fat. Så + til Rice :)

Ha en fin og solrik dag!
Klem Anita

Kristina, nord i bygdo sa...

Hei :) Likar også veldig godt desse koppane frå RICE, bruksvennlege og søte. Herleg blogg du har, denne vil eg gjerne ha i blogglista mi ;)

Klem fra Kristina