tirsdag 2. november 2010

Litt julestemning

Aldri før har jeg hatt så tidlig julestemning som i år. Egentlig er jeg litt imot å begynne i september-oktober å snakke om jul. Det er altfor tidlig etter min mening. Da er jeg nemlig fortsatt i sorgprosessen over at sommeren er over og en lang vinter ligger foran.

Men i år er det annerledes. Jeg har gledet meg til jul lenge allerede. Fått julestemning i de rareste situasjoner, og hatt lyst til å begynne og ta fram julepynten bare for å se på den. Det er mulig det har noe med at vi har flyttet inn i nytt hus å gjøre? Uansett, i dag gjorde jeg noe som egentlig er helligbrøde (for det er jo fortsatt en god stund til jul!): Jeg spiste årets første pepperkaker.

Sætres Beste Pepperkaker er de beste kjøpepepperkakene, og når man først har begynt å spise er det vanskelig å stoppe. Også er de så fine å se på! Her har jeg servert dem til meg selv på et tefat som mamma kjøpte på loppemarked en gang i tida.

På loppemarkedet i helga fant jeg meg noen fine ting og tang, deriblandt en søt tesil i porselen. Loppemarked er utrolig spennende! Man vet aldri hva som dukker opp under neste duk eller bak neste burgunderrøde 90-tallsvase.

Så nå har jeg hatt meg et koselig formiddagsteselskap for meg selv mens jeg har sett på Kystvakta som ligger og duver i fjorden utafor huset vårt. Det er utrolig hvor avslappende det er å bare sitte og se på vannet.

I dag har vi fått hentemelding fra Posten om at pakken fra Telenor har kommet. Nå er vi veldig spent om vi får ADSL-linje til huset, og om den virker. Håpe, håpe! 

Jeg har avspasering fra jobb en periode nå, så jeg håper å få litt orden i huset fremover. Så kommer det nok noen bilder av hele rom, og ikke bare detaljer etterhvert. Hvis Telenor kan levere sakene sine iallefall. :)

god dag!

16 kommentarer:

allesistgut sa...

Fine bilder har du tatt. Nyyydelig stemningen i huset ditt. Ha en kjempefin dag! ;)) allesistgut

idyll sa...

ÅÅ så bra at jeg ikke er alene... Har hørt på julelisten på Spotify i hele dag, til kollegaenes ergelse;) Nyt det og kos deg med puslinga i huset!!

Klem fra Idyll

hobbyvimsa sa...

heisann!!Nydelig og delikate bilder,jeg får også julestemning av rare ting,gleder meg så til å hente ned jule pynten.Her blir det pyntet 1 desember,men juletreet må vente til lillejulaften da.Vi har også flyttet inn i nytt hus,og jeg har kjøpt nye jule gardiner så i år blir det ekstar spennende..Ha en fin dag..Klem linda:)

Ruter & Hjerter sa...

Jeg er helt ening med det ang at det er litt tidelig med julen ennå, men jeg og har fått sånn julestemmning og jeg synbs det er så koselig:) Det beste med julen er jo jule stria:) Kos deg masse:)

Piulfen sa...

Så koseligstemning det var på bildene og fikk bare så lyst på pepperkaker. Ønsker deg en fin tirsdag.

Haust sa...

Eg prøvesmakte kjøpejulemanna for nokre dagar sidan, må vel snart prøve pepperkaker òg. Nam!

Ha ein fin tysdag ettermiddag! :)

Unknown sa...

Mmmm, pepperkaker er så godt, og de der var jo veldig fine og ♥ Jeg har og tyvsmakt på pepperkaker alt:)

For et flott innlegg under, så gøy med syngende søster:) Og flotte øredobber! Veldig fin flette og by the way, tjihi ♥

Ha en fiiin kveld!

Klem Line

Anonym sa...

Det er lov til å tyvstarte på julen :-)
Fin stemning i bildene dine.
Klem Igi

Jorid + NOE Blog sa...

Så herlig å tenke på jul, jeg må holde litt tilbake! ;) hehehe!

Håper du får en fin kveld!
Klem Jorid

svimelaura sa...

For en søt tesil! Den likte jeg:) Kos deg med pepperkakene du! Det som er så greit med disse er at du ikke blir lei, selv om du spiser de lenge. Jepp, det har jeg nemlig sjekket ut:)

Hege sa...

Nydelige stemnings-bilder!
- og skjønner godt du koser deg med det nye huset:-)
Ha en kos kveld,
klem Hege.

ELLEMELL sa...

enig med deg- det er tidlig å få julestemning!
men jg ahr fått den- og den har ikke gått sin vei!

julemusikk i bilen... og julepynt på jobb i galleriet!
men pepperkaker og julebrus må vente to uker til! da er det lov! 15 november er det lov med jul:)

klem ellemell

LYKKEBO sa...

Godt å høre det ikke bare er meg! Julebrus og kakemenn har vi kost oss med en stund allerde:)hihi..

Utrolig søt liten tesil..

Mie fra Mies Mirakler sa...

Herlighet for en skjønn tesil! Jeg er også på jakt etter en sånn, så nå ble jeg litt misunnelig her, hehe. Kom inn på siden her via giveawaybloggen, er den lagt ned eller bare midlertidig pauset? Jeg har giveaway på min blogg, så kom bli med om du vil ♥
Likte bloggen din, så legger meg til som følger, ha en fin dag :)

et kjært hjem sa...

Så utrolig fine møbler du fikk deg på loppemarked da,de var du heldig med!!! Likte spesielt godt det stuebordet! Jeg har endelig begynt å pusse opp på den rekken av gamle møbler jeg har på låven. Så første strøket på vårt kommende databord ble tatt idag, hurra! Stønn, hvor kjipt det er å pusse forresten!! Jeg pakket inn julekalender til Hannah idag og gleder meg vilt til jul jeg også!Ha en koselig dag min venn ;)
Klem Ane

Siv-Tones hverdagsgleder sa...

Ja, det er tidlig med jul, men plutselig er den over, så jeg er enig at den må nytes nå når man kan! For et nydelig hjem du har- jeg kunne flyttet rett inn:-)
Nå tror jeg jammen jeg må hente noen pepperkaker jeg også:-)
Ha en flott helg.
PS- digger bloggen din!