mandag 22. november 2010

En fin mandag

Koser meg i dag. Hører på den fantastiske nye plata til Odd Nordstoga mens jeg rydder på kjøkkenet. Anna sover og Ida leker med Barbie på rommet sitt, og det er for øyeblikket fred og fordragelighet i huset. Det eneste som mangler nå er at macen samarbeider litt. Den er stappfull, og selv om jeg har sikkerhetskopiert og slettet en del bilder, så får jeg likevel ikke lagt inn bilder fra kameraet. Det kommer bare opp melding om at startdisken er full. Og jeg skjønner ingenting. Hva er det jeg gjør feil egentlig? Noen som vet?

Da vi tegnet huset drømte jeg om å få plass til kjøkkenøy. Men det fikk vi ikke plass til med den løsningen vi endte opp med. Derfor ble det en mellomting, nemlig at kjøkkenbenken stikker litt ut i rommet på den ene enden. Her har vi to hvite Tolixkrakker, og jeg er superfornøyd med dem. De er ikke kalde å sitte på heller, sånn som vi trodde. Disse har vi kjøpt på Herlighet.

god mandag

7 kommentarer:

Randi sa...

Veldig greit med ei sånn barløysing på kjøkkenet!
Har planar om noko sånt vi også, på vårt neste kjøkken...
om det ikkje blir full kjøkkenøy då, men det tar jo som du veit litt meir plass...
Stilige dei krakkane! Gjev litt røff kontrast.
Ha ein fin fin mandag vidare.
Klems

Hulda sa...

Dette så veldig fint ut, syns jeg. Flott med benken ut i rommet på den måten. Likte også veldig godt de krakkene. Tøffe hos deg!

thea.e sa...

Flott kjøkkenhjørne. Nydelig med tolix-krakker :)

ELLEMELL sa...

kjempefint med den løsningen der da, og stolene passet jo nokså godt inn!:)

ønsker deg en god mandag tilbake!
klem ellemell

et kjært hjem sa...

Ikke så lett å få til alt en vil når en bygger hus, men jeg synes dere har fått en kjempefin løsning på kjøkkenet! Og de tolix krakkene er prikken over i-en! Nå er vi ferdig å vaske loftet og har tatt halve kjøkkenet. Alle mine green gate ting er selvfølgelig på plass før jeg er ferdig å vaske, he, he ;) Klem

Love Peace Pionies sa...

din heldiggris som har fått deg tolixer!!;)
dere har fått det så fint i huset. anna sitt rom var så koselig!!
god kveld
klem

Kaimai sa...

Nydelige Tolix'er og flott kjøkken! :)

Ang Mac-problemet. Det er ikke så enkelt som at datoen står nullstilt til 1970? Min Mac stiller seg hvertfall alltid til det når batteriet er gått tomt i hvilemodus. :)

Jeg leser bloggen din med stor glede, selvom jeg ikke er flink å kommentere... :)

Fin kveld! :) (jeg har forøvrig også to jenter, Ida på 3 og Sara på tre mndr :) )