tirsdag 30. november 2010

Årets julekalender

I kveld har jeg pakket inn kalendergaver. Årets julekalender består av puslespill fra Djeco. Ett til Ida og ett til Anna. Fjorårets julekalender bestod av Duplo. Det syns Ida var litt kjedelig. Hun gikk hver dag og håpet på at den store overraskelsen skulle være i kalenderen, uten at noen av oss visste helt hva slags overraskelse hun snakket om. Nå når det har nærmer seg 1. desember har hun igjen begynt å snakke om julekalenderen. Hun gleder seg veldig, men håper at det ikke blir sånn juksekalender som i fjor. :)

I år hadde Ida lyst på godterikalender. Men jeg hadde lyst til å gi dem noe annet enn bare godteri. Så da blir det litt av hvert. Med fare for at årets kalender også blir sett på som en liten juksekalender.

Jeg har gått over til mobilbilder igjen. Har problemer med dataen og får ikke lastet inn bilder fra kameraet. Men nå blir det snart ny maskin her i huset, og da blir det andre boller. Hurra!

velkommen desember

4 kommentarer:

Hege sa...

Kalender er alltid spennende.
Å så herlig julepapir du har kjøpt.
Må spørre hvor du har kjøpt det jeg??

Hege

ELLEMELL sa...

Så fine kalendere!
Hvor har du fått tak i slike- de var jo geniale i mine øyne!

jeg ønsker desember velkommen med åpne armer!:)

klem ellemell

Unknown sa...

Kalender er gøy:)
Og puzzlespillet var jo kjempefint!
Jeg syns dette kalender hysteriet er litt ille jeg, noen som får de flotte gavene i kalenderen hver dag!
Og jenta her i huset snakker om at "alle" har mange kalendere, både pakkekalender, sjokokalender, maribokalender og kinderkalender!
Da syns jeg kosen blir borte jeg...

Her deler ungene en pakkekalender i år, åpner annenhver dag + at de har en slik liten sjokoladekalender til 9,90,- Hihi

Det får være bra!

Kan tenke meg det var noen småpiker som var spente da de la seg i kveld! Det positive med disse gavene er at det er lettere og få ungene (ungdommene) opp av sengen om morningen;)

God natt!
Klem Line

Mona Christin sa...

Pakkekalender er et evig mas, men kos for ungene. Jeg har gjort som Line over her. Annenhver dag og en enkel sjokoladekalender. Har bedt besteforeldre å ikke kjøpe kalender. Holder massevis med det vi har. Liker ikke å overdrive slike ting.

Så søtt papir du har. Ser du har limt det inn på bloggen din og. Tjihii...

Klem Mona C