mandag 15. november 2010

Jeg elsker kjøkkenet mitt

Hva gjør man når man har både eplepai og fruktsalat som man ikke klarer å spise opp selv? Da inviterer man gode venner på et spontant kaffebesøk en helt vanlig mandag. 

Jeg elsker å ha besøk. Det er så koselig å sette fram fint, prikkete servise og servere mat i fine boller og fat, drikke saft av stettglass, legge frem blomstrete servietter og rett og slett DRITE i at huset ikke er verken ryddig eller rent, at middagsoppvasken fremdeles ligger i kjøkkenvasken og at hybelkaninene koser seg i hjørnene. (Det ble en veldig lang setning der, men nå kan du puste.)

For gode venner bryr seg ikke om sånt. De bryr seg om å komme for og være sammen med deg. Prate med deg om alt og ingenting. Ta barna dine på fanget og kysse og kile dem. Bli overimponert over sommerfuglen fireåringen din har klippet ut og tegnet blå pennestreker på. Bare være sammen med deg og dele livet der og da.

Og, for the record; jeg ELSKER kjøkkenet mitt! Det er, til nå, mitt favorittrom i det nye huset. Og det er ikke bare fordi jeg har alt GreenGate-serviset i skapene mine her. :) 

Flere kjøkkenbilder skal komme når jeg kan laste inn bilder fra fotoapparatet til macen. Dette ble litt grumsete mobilbilder, men dere kjenner kanskje stemningen likevel.

vennskap dobler vår glede
og deler opp vår sorg
cicero

Hvis du ikke har meldt deg på giveawayen min enda, så er det fremdeles tid. 
Meld deg på HER.

16 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Så hyggelig at du stortrives i ditt nye superfiiine hus! Kjøkkenet ditt er lekkert! Koselige bilder:))

Ha en fortsatt fin kveld!

KLEM KLEM
Anette:)

hobbyvimsa sa...

nydelig kjøkken:)Og koslig med besøk på en mandag,helt enig i at en skal be folk til seg uten å stå på hodet i vaske bøtta først:)klem Linda;)

Villa von Krogh sa...

Lekkert smekkert! Jeg også elsker kjøkkenet ditt. Det er råfint! Helt min stil.

Kos deg masse! Klemmer Anine

Villa von Krogh sa...

Har du ikke noen bilder av huset da? Finner ikke jeg... ;) Badet ble også knallfint!!! Så gøy for dere. Kjempefint har dere fått det.

Tonje Skarpsno sa...

deilig med venner som kan komme på spontane besøk! og et nydelig kjøkken har du fått!

Tee of Vinnord Cottage sa...

Ikke sant? Hvorfor skal alltid hjemmet være bloggifisert når man skal ha besøk? Hihi... kan ikke se noe rot på bildene dine da :)

Heims verden sa...

Så flott det har blitt! ELSKER ovenen din! Dere har fått det så fint! Mer bilder:D hehe

Unknown sa...

Så flott kjøkken!
Og jeg elsker GG servicet ditt ♥

Ha en herlig kveld!

Klem Line

tonje boganes sa...

Nydelig kjøkken og kloke ord fra både deg og cicero! Av og til må vi bare la husarbeidet ligge og heller nyte dagen sammen med venner og familie.
Klem Tonje

Villa Drømmeverden sa...

Åhh koselig! Kan tenke meg du koser deg på kjøkkenet ditt:)
Elsker Greengate selv, og med masse greengate i butikken min blir det nok vanskelig å holde seg unna. Redd samlingen øker..

Badet deres ble kjempelekkert!

Ha en flott uke!
Klem

Randi sa...

Kjøkkenet er jo husets hjerete ♥
Så då skulle det vel vera eit bra teikn at det er ditt favorittrom :-) Gleder meg til å få sjå fleire bilete!
Ha ei vakker veke vidare.
Klems

mali-mo sa...

Så koselig innlegg!!!

nr14 sa...

Skjønner godt at du elsker kjøkkenet ditt:)...og serviset er jo også lekkert på benken der....går virkelig an å be noen på en kopp kaffe:) Koselig

mi-rachel sa...

ååå..så utrolig fint kjøkken!

Piulfen sa...

Utrolig lekkert på kjøkkenet ditt. Skjønner at du liker deg der. Det ville jeg også gjort hvis jeg hadde et slikt kjøkken. Og så mye fint lyseblåttservie du har.

Epleskrell sa...

Nydelig kjøkken... Jeg vil også komme på besøk på kjøkkenet ditt og ha "hildetid" og hilse på Jentuttene.. Har jo bare møtt Ida og da var hun pittebitteliten bebis :)

... kjøkken har alltid vært mitt favorittrom!

Glad i du, snupp!

Snøførjulsklem