tirsdag 16. november 2010

Den første julegaven

I dag har jeg kjøpt årets første julegave. Hurra! Det er deilig å være i gang, og jeg har store planer om å bli ferdig før desember. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok stresshandling lillejulaften fordi det er et par gaver jeg har glemt å kjøpe, men det er jo greit å ha et mål likevel.

Vi har vært og kikket på spisestuestoler i dag. Det skal neimen ikke være lett å møblere et hus! Spisestuebordet er en B-vare som vi har fått billig, og det er jeg veldig fornøyd med. Fargen er finfin, og bena er lekre. Men stoler er et kapittel for seg. Nå har vi jo to beige Howardsofaer rett ved siden av spisestua, og dilemmaet er om vi skal gå for linfargede trekk på stolene eller velge en annen farge. Kan vise bilder av bordet en annen dag når jeg får tatt bilder mens det er lyst ute. Stolene vi vurderer er fra Riviera Maison og er superlekre!

På spisestuebordet har jeg et sinkfat fra Bloomingville, lyshus fra Walther&Co, et buksbomhjerte fra en butikk i byen og en kurv i sink. Lurer på om den kanskje er fra Bloomingville også. 

Jeg har hatt koselig lunsjbesøk av en god venninne i dag. Det gir energi å være sammen med venner. :) 

god tirsdag!

5 kommentarer:

Karin sa...

Heisann,angående forrige innlegg, skjønner godt du elsker kjøkkenet ditt,det var lekkert.Fine bilder du viser idag også.Elsker sink jeg. Jeg har også såvidt begynt med julegavene,har handlet 3 stykker til nå å det er jeg kjempefornøyd med.Ønsker deg lykke til med nyhuset å julegavehandel. Klem fra Karin

Jorid - Noe på Hjertet sa...

Hei vennen :-) Så lekkert, og deilig det må være å ha begynt på julegavene. Jeg begynner neste uke, da er vi i Sverige så det blir noen svenskegaver!

Nydelige innlegg under her! Nå er det mye jobb på meg så bloggrundene er sjeldnere. Synes det er synd, men.. Nå hviler jeg øynene på fine blogger som din før leggetid!:-)

Ha en fin natt, klem J

Unknown sa...

Koselige bilder ♥
Spennende og kjøpe nye møbler til huset da, men sikkert ikke lett:)
Kunne godt tenkt meg og byttet ut alle (i alle fall nesten alle) møblene i stuen vår, de er IKKE fine...

Lykke til med valget, blir spennende og se hva dere lander på til slutt!

Klem Line

Mona Christin sa...

Hei.

Så fine ting du har kjøpt og bordet ser lekkert ut. Kraftig og rustikk. Ikke lett å velge møbler bestandig. Men jeg er sikker på at du finner det du leter etter, for du er trygg på din stil.

Lykke til.

Klem Mona C

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så skjønt det buksbomhjertet er, veldig fin kontrast mot sinken. Heia lin som spisestuestoler, jeg synes lin er utrolig vakkert *♥*