fredag 12. november 2010

Julekort


Her har vi hatt julekortphotoshoot i dag. Prøver å være tidlig ute i år så vi kan ha minst mulig stress i desember. Ha en god dag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Ser koselig ut!!

... og takk for påminnelsen!!

KLEM KLEM
Anette:)

FruLisa sa...

Jeg TROR julekort er i boks, jeg håper jeg skal se på flotte bilder hos fotografen om en times tid. Ser for meg kaoset med å stable 3 søte nisser pent sammen og greie å holde posisjon til mamma har tatt bilde:-)

God helg:-)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Samme her,fikk de ferdige kortene i går,og har allerede begynt å dele ut hi hi!!!Så jeg er tidlig ute,er jo nok å gjøre i desember:)Ha en fin helg!1klem linda:)

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Smart å være tidlig ute.
Det er jeg absolutt ikke flink til... Forresten veldig kjekt å se bilder fra deres nye, flotte hus! Masse flotte bilder å drømme seg bort i:) God helg til deg og dine!

Unknown sa...

Så koselig, og herlige puter!
Det blir nok et flott julekort ♥
Ha en herlig helg!

Klem Line

Solveig sa...

Den påminnelsen trengte jeg;o)) Må visst komme igjen jeg også! Nydelige puter;o)
Ha en fin helg.
Klem fra Solveig

Anonym sa...

Herlig bakgrunn og elementer i alle fall :)
Du? Jeg så dette programmet solgt! her om dagen på nrk. Der kunne man gå inn på deres nettsider og gjette salgsprisen på enkelte boliger - jeg prøvde jeg for moroskyld - og der kom jammen rekkehuset deres opp. Si meg, var det det som var så hemmelig som du skulle fortelle om senere?? Hehe, spennende om huset deres er med der da! Ha en flotters helg :)
Hanne