onsdag 24. november 2010

En liten oppsats

Det er ikke så mye som skal til for å lage en koselig oppsats til jul. Denne kan vel knapt kalles en oppsats, men enkel og fin er den syns jeg. Jeg kjøpte mose og svibel på Mester Grønn, og de hvite hjerteskålene på Plantasjen.

Jeg tok svibelen ut av plastpotta og løsnet røttene forsiktig fra hverandre. Jorda brukte jeg oppi det hvite hjertet. Så spredte jeg røttene utover nedi hjertet så svibelen ikke skulle komme så høyt opp. Deretter dekte jeg over med mose. Fiks ferdig! Og med litt cellofan eller gråpapir rundt blir det en finfin venninnegave hvis du vil glede noen. Og det beste: Det kostet ikke mer enn ca. 50 kr. :)

Det fine bildet kjøpte jeg da jeg var med klassen min til London i februar. Det er en kopi (tror jeg iallefall) av den kjente grafittikunstneren Banksy sitt verk "Balloongirl". Jeg liker det så godt!      
I dag er det akkurat en måned til julaften, og søndag er første søndag i advent. Tror jeg må opp på loftet og finne frem adventslys. Det blir fint å få litt lys ute iallefall i og med at vi ikke har noen lys på huset enda. Det er utrolig vanskelig å finne utelamper syns jeg! Tips tas imot med takk. 

kos deg i kveld

14 kommentarer:

Nina's hjem. sa...

Så fint det ble :)
Kreativ du :D Hadde nok aldri turt noe lignende, ville drept den stakkars svibelen..
Ha en fin onsdagskveld!
Klem, Nina♥

Unknown sa...

Koselig oppsats :)

-Og de bildene er så fine! Jeg holdt på å kjøpe ett en gang da jeg var i Notting Hill, men det ble ikke noe av det. Angrer selvfølgelig i ettertid.. ;)

Ha en koselig kveld!

Silje :)

Vilmelinas liv - Ellen-Marie sa...

Så koselig det ble da! Likte det lille skapet så godt også jeg:) Tar meg en liten titterunde hos deg jeg - ta gjerne turen til meg også!
Klen ELlen

Tonje Skarpsno sa...

mmm...fine oppsatser! jeg likte bildet veldig godt oxo!

TESSAS MAT sa...

Jeg har veldig sansen for Banksy. Han har masse flotte motiver med både politiske og flotte symbolikker. Jeg fotograferte noen av hans motiver i Praha en gang. Alltid elegant utført. Balloongirl er aldeles nydelig.

Fjordlykke sa...

Nydelig! Og det enkle blir ofte fineste:)

Ha en fin kveld!

Ruter & Hjerter sa...

Så enkelt, men likevel så stilfullt! Just the way i like it!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Så nydelig oppsats, det enkle er ofte det beste, helt etter min smak det der. Eller, jeg ville vel lagt til pittelitt bling *** Men vakkert er det, og veldig fine bilder *♥*

Whitebite sa...

du har så fin stil! flink å sette sammen ting! Er enig at det ikke er lett å finne fine utelys.. Det spørs hva du ønsker, gammeldagse eller moderne? Vi har downlights, helt enkle. Mange tror det er overvåkingskamera...hahha.
Lys er ikke enkelt!! Synes det er lite som er virkelig pent til både ute og inne..

Whitebite sa...

sjekk ut designbelysning.no ☻

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

utrolig fint bilde... forstår at du liker det.

ha en fin kveld
klem

Mona Christin sa...

Hei.

Ble kjempefint. Der ser du. Ikke alltid det skal så mye til for å få litt julestemning. Veldig fine hjerteskåler.

Klem Mona C

Digger skapet ditt også.

tonje boganes sa...

Hei
Det ble kjempefint! Så enkelt og så vakkert.
Likte godt bildet Balloongirl også :)
Ha en fin dag
Klem Tonje

Skolelyst sa...

Så flott og enkel oppsats. Setter pris på at du skriver hvor man kan få tak i det.