lørdag 8. mai 2010

There is always hope

I dag er det 8. mai. Frigjøringsdagen. Min brors bursdag. Siste skoledag for elevene mine. Den siste skoledagen innebærer mange tårer fra elevene sin side som tar "på gjensyn" med hverandre, og også noen tårer fra oss lærere som slipper dem ut i den vide verden etter et trygt år på folkehøgskole. Vi blir veldig glad i alle elevene våre, så siste skoledag er alltid litt vemodig. Samtidig er det deilig å kunne senke skuldrene etter noen hektiske avslutningsuker. 

Dette bildet kjøpte jeg da jeg var med klassen min til London i februar. Den kjente grafittikunstneren Banksy har laget kunstverket, som senere er fotografert slik som dette bildet er. Jeg syns det er et utrolig stilig bilde med et fantastisk budskap som passer på frigjøringsdagen vår. Bildet skal jeg gi til lillebroren min i bursdagsgave. Budskapet passer veldig godt til hans måte å se livet på, og jeg tror han vil like det. Jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått sendt det i posten enda, men da får han en sniktitt på bursdagsgaven sin her i stedet. :)

Kvelden skal jeg nyte med min kjære som jeg ikke har vært sammen med på lenge grunnet ekstremt hektiske tider. Han har kjøpt min favorittmiddag (biff), og den skal nytes til fulle med alt tilbehøret som seg hør og bør. Joy!

God lørdagskveld til deg og dine.
Og gratulerer med dagen, Arnemann! :)

10 kommentarer:

Hege sa...

Ha en forteffelige og etterlengtet kveld med mannen.

Hege

Unknown sa...

Fantastisk kunst!

Jeg var i London et par år tilbake og i Notting Hill så jeg disse bildene. Samboern og jeg ble veldig fascinert og fant et bilde vi ikke klarte å glemme.Vi grublet i timesvis, men endte opp med å ikke kjøpe det. I ettertid har vi selvfølgelig angret...

Ha en fin og rolig lørdagskveld med biff og mann!

Hilsen Silje

by BeaTell sa...

Gratulerer med frigjøringsdagen, og dagen til din mann!! Jeg har navnedag idag, ikke at jeg feirer det, men kom plutselig på det ;) hihi....

Ha en superkoselig kveld med din mann!!

flott bilde forresten!

Heims verden sa...

Det var et herlig bilde:D Nydelig!

Ha en flott lørdagskveld:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Et veldig flott og sterkt bilde, mange spennende kunstverk bak linken. ☺ Jeg har gått på folkehøyskole (hm, begynner å bli noen år sida....) og kjenner meg igjen i avkjeden du beskriver. Vi slulle flytte fra et trygt "lukka samfunn" og trodde vi ikke ville overleve uten hverandre, he he.

Audhild sa...

Gratulerer med frigjøringsdagen!
Å si adjø til sine elever er vel som regel en trist oppgave ja...
Kjempestilig bilde du har kjøpt til broren din!

Og deilig å tenke på at vi nærmer oss jordbærsesongen :)

Love Peace Pionies sa...

KOS dere!!
veldig kult bilde! digger budskapet.
klem

Lene sa...

Heisann!

Det var et utrolig vakkert bilde! Likte så godt at det var et foto av grafittikunst. Veldig orginalt og helt nyyydelig! Tenker din bror blir glad for gaven!

Lene

Beate i Husets Hjerte sa...

Herlig bilde. Gir masse tanker..Ha en fortsatt fin kveld!

Alexander Mathisen sa...

Flotte bilder :)