søndag 23. mai 2010

Kjellerstua

Velkommen inn i jordbærhjemmets nyryddede kjellerstue. Dette rommet har ikke fått muligheten til å vokse inn i sitt potensial før nå. Når vi skal flytte herifra. Er det ikke typisk?

Så langt har kjellerstua vært oppholdsrom for alskens overflødige ting og møbler. Både Mannen og jeg var henrykt over at vi fikk ryddet og ordnet det, og nå er det en glede å komme ned i kjelleren. Jeg blir så glad over et ryddig hjem!

Hadde jeg hatt nok tid skulle jeg gjennomført en idé jeg har hatt en stund om bilder på veggene. Jeg skal høre med megleren om hun syns det kan passe å ha noe på veggene her før fotografen kommer og vi skal ha visning. 

Det ble veldig nøytralt og lyst i fargene i dette rommet. Hadde vi skullet bodd her lenge hadde jeg nok valgt noen fargeklatter å sprite opp med, enten som puter i sofaen eller bilder på veggene. Men så syns jeg samtidig at det er veldig behagelig å ha det så nøytralt.

I dag er det regn i lufta her. En av mine favorittbloggere fra Sverige, Fyra Årstider - Mitt liv på landet, badet i bassenget sitt i hagen i går. Og jeg er så misunnelig! Lengter etter sol og varme nå. Jeg er så klar for å pakke vekk utedressene til barna som tar så stor plass i gangen.

Vinduene mine er klare for en vask som dere sikkert ser. Men ikke i dag. I dag slapper vi av og gjør akkurat det vi har lyst til. 
Ha en fin dag!

14 kommentarer:

Hulda sa...

Så lyst, lekkert og ryddig det var her. Flott interiør! Fin sofaa og flott det lille skapet under vinduet. Likte godt teppet som ligger på kurven også. Du får det nok fint i nyhuset også! :)

Bringen Blomster sa...

Kjempekoselig kjellerstue! Lyst og lekkert :) Fortsatt god helg
Synnøve:))

ELLEMELL sa...

Så koselig kjellerstue! Jeg synes du allerede har et drømmehjem jeg! også får du ennå et!:)

ha en nydelig søndag! jeg skal på reke og krabbefest med vin....:)
klem ellemell

Randi sa...

Er alltid sånn... Siste lister og strøk med maling blir aldri tatt før ein er på veg til å flytte... Trur det er ein lov som bestemmer det... :-)

Vart veldig lyst og koseleg i kjellarstova no då. Trur det er lurt å holde det ganske nøytralt når ein skal ha visning. Folk er jo ofte litt rare, kan prestere å ikkje ville kjøpe eit hus fordi dei ikkje likte fargene på veggene der...eller synest at bileta på veggane var rare... ;-) Som sagt, ein del folk er litt rare når det gjelder slikt...

Ha ein strålande søndag!
Klems

Lycka är ~ Onnea on sa...

Så vitt och fint det är. vackert!
~marita~

Jeanette sa...

Så fint det var.. Gir meg noen ideer til loftstua vår;)
En fin dag til deg også.
Klem J.

Drømmeskyen sa...

Veldig lekkert! Og flott hus dere skal bygge:)

Hilsen Hilde

mi-rachel sa...

så koselig det ble.
fint at det var litt nøytralt.

Elin | Draumesidene sa...

Ingenting er som eit nyrydda rom! :) Og så så fint som der var! Vår kjellar ligg delvis i jord, så eg elskar kjellarar med så store vindu og masse lys inn! :) Tusen takk for fine ord hos meg!

Ynskjer deg ein fin fin andre Pinsedag!

Klem frå Elin :)

Anonym sa...

Kjempefint:)Trenger ikke farger her, godt for øyet:)

Karna sa...

Dette var jo et knall fint rom, synd dere ikke fikk brukt det selv, men jeg tror nok de som kommer på visning lar seg imponere...masse lykke til!

Anonym sa...

Nøytralt er best til visning. Kjempefint var det!! Ville kanskje festet ledningen til lampen i veggen, det var det eneste mitt trente øye kunne se:)

Unknown sa...

Hei Anonym!

Takk for tipset! Det skal vi gjøre. :)

Trine sa...

FANTASTISK KOSELIG HILDE!! SÅ flink du er!!!