lørdag 22. mai 2010

Meglerbesøk

Etter en hard natt med bare fire timers søvn for min del og null søvn for Mannens del ble vi i dag ferdig med meglerbesøk, og har bestemt oss for hvilken megler vi vil ha. Hurra! Vi hadde bestemt oss for at vi ville at huset skulle være ryddet for overflødige ting og møbler før meglerne kom inn. På den måten kunne de få et positivt førsteinntrykk og en god følelse av størrelsen på rommene. 

Selv om vi hadde fått beskjed om at vi ikke trengte å vaske ned før meglerne kom, så har Mannen min gledet seg sånn til å få meglerbesøk at han bestemte seg for å vaske ned hele huset da jeg gikk og la meg kl. 0400. What a man! Han er virkelig noe for seg selv.  Han satt i gangen og vasket inngangsdøra da jeg sto opp. Hehe. Ganske surrealistisk måte å våkne på egentlig.

Hvorfor utsette ryddingen til siste øyeblikk lurer noen kanskje på? Vel, vi har i grunnen ryddet jevnt og trutt den siste tiden. Pakket i esker og sortert mange ting fra ulike rom. Likevel var det en enorm jobb å få vekk de siste tingene og gjøre alt presentabelt for en megler. Vi er nok litt skippertaksmennesker begge to, men dette skippertaket ble litt i drøyeste laget for min del. Håper det blir lenge til neste gang! 

Vi har kanskje gjort mer enn det som er vanlig når det kommer til å gjøre i stand til meglerbesøk, men da får vi trøste oss med at det blir mindre å gjøre før fotografen kommer og før visning. Og for en herlig følelse at hvert eneste rom i huset er striglet! Det skal jeg leve lenge på. :) Bilder kommer. I kveld blir det avslapning i den strigla sofakroken. HERLIG!

Ønsker deg en fantastisk pinse!

7 kommentarer:

Randi sa...

Wow... for ein mann! Frivillig sette i gang og vaske ned huset kl 4 om natta. Aldri så lite imponert no ja, han der må du berre passa godt på... :-) Så herleg å vera komen så langt då. Meglar bestemt og huset ferdig strigla... Gleder meg til å sjå bilete av det ferdige resultatet.
Ha ein vel fortent avslappandes flott kveld og god pinse.
Klems

beate sa...

jøss, det var mannen sin det!

spennende med salg av bolig! ønsker dere lykke til!

klem beate

Epleskrell sa...

Det er mannen sin det tenker jeg! :)

Husker med gru tilbake før jul da vi var igjennom det samme. Enda vi hadde det ganske strigla fra før i leiligheten, så var det tonnevis av personlige ting som måtte bort... I tillegg så skal det jo strigles til visning og jeg som fløy rundt høygravid og ikke visste når jeg skulle kælve..... huff, men det er utrolig godt når det er ferdig ;)

Ha en fin pinse, snupp!

Godklem

Unknown sa...

Det var mannen sin det ja:o)
Han har du tydligvis oppdratt riktig, hihi

Kos dere i kveld, i den strigla sofakroken ♥

Klem Line

fryd&forandring sa...

Må si jeg blir imponert over mannen din!! Hørtes deilig ut med nyvasket hus.. nyt det!
Skulle tro det har litt å si for meglerne som skal sette prisantydning at det er strøkent!?

Ha en fin kveld og GOD natt!

Mona Christin sa...

Hei.

Kan tenke meg det er et strev. Men samtidig er det godt å få gjort det. Tenk så mye lettere det vil bli den dagen dere flytter.

Ha en god pinse.

KLEM Mona C

Balke gård sa...

Hei, så ksoelig å rekke innom deg, og for en mann, ja,-fantastisk!!! Lykke til med salget, er så fint hos dere så dette må gå lekende lett!!!! Klem, Marianne