tirsdag 25. mai 2010

Badet i kjelleren

Skilt fra Tante Bruun.

Badet vårt i kjelleren har vi brukt med jevne mellomrom fra vi flyttet inn her. Det er her badekaret står, og selv om vi ikke bruker det kjempeofte er jeg glad for at vi valgte badekar nede. Lyset over speilet har ikke kommet opp før nå for et par uker siden. Litt typisk oss å fikse ting i siste liten. I tomannsboligen vår kan vi tilby overnattingsgjestene våre en egen etasje med soveplasser og eget bad. Veldig kjekt siden vi har familie som reiser langt når de kommer for å besøke oss.Badekaret vårt er fra Ifö. Veldig fornøyd med det bortsett fra at det er litt i korteste laget for oss som er litt høye. I det nye huset blir det badekar med løveføtter. Hurra!

I dag har jeg og tre damer fra jobben vært på shopping sammen. Kjempekoselig! Vi har vært på Indiska som nettopp har åpnet her. Det blir nok en del turer dit i løpet av sommeren ja. Vi var også innom Tante Bruun der jeg endelig fikk hilset på Camilla. For en koselig dame! Tante Bruun er en av mine favorittbutikker, og til høsten åpner de også opp i Ålesund sentrum med et litt nytt og veldig spennende konsept. Her kan du følge prosessen.

Tannbørsteglasset er House Doctor, kjøpt hos Nordhjem.

Camilla visste at jeg bodde i nærheten av Ålesund, og hun sa hun hadde lett i bloggen min for å finne bilder av meg så hun visste hvem jeg var neste gang jeg kom i butikken. Det fikk meg til å tenke på at jeg i grunnen ikke har lagt ut så veldig mange bilder av meg selv. Ingen spesiell grunn til det egentlig. Så her er jeg. :)

De siste dagene har Ida på 4 år våknet ganske tidlig på morgenen. Da kommer hun alltid  inn til oss og legger seg der. I dag da vi våknet kl. 07 satt Ida i senga vår, lys våken og fullt påkledd. JAVEL! Det skjer jo aldri at den jenta kler på seg frivillig, så her var det noe muffens. Ida har altså vært kjempeflink og kledd på seg fullt utstyr med klær, sokker, sko og fleecejakke før hun gikk ut døra, ringte på hos naboen og lurte på om hun kunne leke med datteren deres. Kl. 0645... Heldigvis hadde naboen allerede stått opp. Det var værre med oss som fremdeles lå og purket og sov mens datteren vår på fire år var ute, klar for lek og moro. Huffameg! Nå har vi forklart Ida at det kan være farlig å gå ut alene, og at hun alltid må snakke med en av oss først. Forhåpentligvis skjer det ikke igjen...

Jaja, nå får jeg gjøre noe fornuftig her. Vi har fått en lang smørbrødliste fra megleren med ting og tang som bør ryddes og ordnes før vi skal ha fotografen inn. Gleder meg til vi har solgt huset vårt og kan rote litt igjen. Hehe. God kveld!

Til sist: Gratulerer med dagen, pappa! 

12 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så fint baderomskilt på døra! Og fint bad også.

Herlig historie, kan tenke meg hun var fornøyd med seg selv når hun hadde kledd seg selv om vært ute en tur, tihi :)

Så morsomt å se bilde av deg også! alltid så gøy å se ansiktene bak bloggene :) Virkelig pen du er :)

Ha en flott uke
Klem Janne Merethe

Anonym sa...

Hei!
Ja de kan hvis de vil!! Men hvem er ikke sånn av og til..
For meg ser det som om dere er klar for visning:) Blir nok et bra salg:)
S:)

Havets Datter sa...

hehe,, nå lo jeg godt ;) Godt det gikk så bra da! Kjempeflott bad dere har :) og veldig koselig å se bilde av deg.

Ha en fin kveld :)

englemor sa...

Hei hei!!

Jeg kjenner meg VELDIG igjen i rydding, rydding, rydding for å klargjøre huset til salg. Ikke lett å holde det heller når en bor i huset.... Kjempe flott hus dere har da, så det selger dere vel fort ;-)
Koselig å se bilde av deg å da :-)

Klem fra Hilde

beate sa...

hei flotte du!!
he, he... må le litt av historien din... ikke så lett å forstå at man ikke kan ringe på hos folk til enhver tid da!

lekkert bad!

klem beate

ELLEMELL sa...

Så utrolig flott du er da! Nei har nok ikke sett bilde av deg før!:)

Er ikke enkelt det der, når de begynner å finne ut av ting på egenhånd... Lykke til hvertfall:)

klem ellemell

GURO sa...

hehe........

det baderom skilte var flott

Beate i Husets Hjerte sa...

Koselig!!! Falt for tannbørsteglasset ditt jeg. Takk for tips om fin nettbutikk! Ha en fin kveld videre!

Camilla sa...

Veeeldig hyggelig å hilse på deg og!!!!!! Og usen takk for at du linker bloggen vår!!!!

klem

fryd&forandring sa...

Så fint bilde av deg! Disse små er jo så morsomme i sin lille naive verden! Husker selv at jeg var på nabovandring etter noen å leke med grytidlig om morgenen!

Min 4-åring har en illusjon om at hun og lillebror skal flytte i sitt eget hus til sommeren, men at jeg kan komme på besøk for å gi ham pupp, hehe..

Lykke til med salget, håper det går fort unna for deres skyld! Det er jo så mye å ordne før visning og slikt..

Klem

mi-rachel sa...

må le av 4 åringen din ;)
fine bilder av deg! ung og vakker!

Tomines hjem sa...

Herlig!! Høres ut som en historie om meg fra jeg var liten! Godt det gikk bra, og at hun ikke gikk videre.. Flotte bildet av deg, ung og vakker!! Ha en deilig uke, tenk snart helg igjen!!