torsdag 27. mai 2010

Underetasjen i vårt nye hus

Vaskerommet har egen inngangsdør. Bildet til venstre er tatt fra inngangsdøra og inn mens bildet til høyre er tatt innenfra. Vaskerommet er ca. 7 kvm.


Bildet over og under er hovedbadet vårt. Det er ca. 11,5 kvm. og skal inneholde dusjnisje, badekar, vegghengt toalett og bidé, baderomsinnredning med dobbel vask og et garderobeskap. Jeg er veldig fornøyd med at vi fikk til å ha bidé på badet. Det er jeg vokst opp med hjemmefra og syns det er superpraktisk, spesielt når man er en stor familie som skal bruke badet. 
På bildet over ser dere gangen i kjelleren. Dette er midten av huset, og ut herfra går dørene til alle rommene i kjelleren (unntatt en liten bod). Til høyre kommer trappa. Døra helt bak til høyre er baderomsdøra. Så kommer et barnerom, vaskerommet i midten, et barnerom til venstre for vaskerommet. Kjellerstua er rommet helt til venstre der man såvidt ser døråpningen. Bildet er tatt fra døråpningen til hovedsoverommet.


Dette er de to barnerommene. Det til venstre er på fremsiden av huset og er 9,9 kvm. Rommet til høyre er i bakkant av huset og er 9,2 kvm.


På bildet over ser dere hovedsoverommet på 11,1 kvm. Til venstre vil det komme en skyvedør inn til walk-in garderoben vår på 7,2 kvm, som videre har en skyvedør inn til et lite kontor/bod på 4,5 kvm.


De tre første bildene her er tatt fra hovedsoverommet inn i walk-in garderoben. Kontoret/boden ser dere innerst. Bildet nede til høyre er kjellerstua på ca. 15 kvm.Til slutt et mobilbilde av hvordan kjøkkenet på huset vårt så ut i dag. Snekkerne har ventet på takpanelen vår som ble forsinket pga. transportstreiken. Den kom i ettermiddag, så de står nå og spikrer takpanel for å få huset vårt klar til egeninnsats denne uka. Jeg syns det blir så fantastisk fint!!! Kjempefornøyd med å ha valgt panel i taket i hovedetasjen. Dette er trepanel som er hvitlasert. En liten misforståelse mellom Mannen og snekkeren gjorde at vi fikk hvitlasert panel i stedenfor hvitmalt. Men taket skal males hvitt, og da blir det perfekt!


Tusen takk for alle tilbakemeldinger på Smeginnlegget mitt. Er det noen fler som har tips og råd ang. Smeg eller noen av de andre leverandørene, så setter vi stor pris på å få høre hva dere har å si. Legg gjerne igjen en kommentar i Smeginnlegget. 

I morgen tidlig reiser Mannen og jeg til Ikea i Trondheim for å bestille kjøkkenet vårt, diverse garderobeskap, baderomsinnredning, vaskeromsinnredning og selvfølgelig annet dilldall. Vi skal overnatte der siden det er en ganske lang tur. Jeg gleder meg til å sette meg i bilen og lese litt eller høre på musikk uten hyling og masing i baksetet, legge meg og stå opp uten å tenke på noe annet enn meg selv og hva jeg skal ha på meg, og handle i fred og ro (forhåpentligvis, hvis Mannen oppfører seg fint, hehe). Ja, det blir rett og slett et egodøgn, og det trenger vi av og til. 

Tjalabais!

11 kommentarer:

Hulda sa...

Blir nok et nydelig hus når alt blir ferdig, og dere kan flytte inn og innrede.

Ingvild sa...

Så langt dere har komt på huset nå! Ser knallbra ut det du viser her i allefall!

Taket var også helt nydelig.

Ha en fin fin shoppingtur i morgen.
Hilsen Ingvild

Ruths datter sa...

Masse å gjøre ennå, men så kjekt arbeid da. Misunner deg nesten litt jeg.
Klem

Janne Lillian ♥ sa...

Gleder meg til å se hvordan huset blir til slutt :o)

God Ikea tur!! Nyt det ♥

Klem JAnne

Emmas Verden sa...

vi skal også til Ikea..drar på søndag og skal være på Ikea mandag,men vi har valgt å dra til Oslo for flere jeg kjenner har vært i Trondheim nå og der var det kaos og byggeplass..nesten ingen kjøkken var skikkelig utstilt for de skulle lage nye utstillinger..
vi skal også ha kjøkken ;)))
ha en fin tur..jeg gleder meg også til en tur uten skrik & skrål i baksetet ;))
klem Anne♥♥♥

Alexander Mathisen sa...

Dette blir nok et kjempe hus når alt er ferdig og dere har flyttet inn :) Dere vil nok få det kjempefint her..

Ble særlig misunnelig på tre rom; Hoved soverommet, walk-in garderoben og den lille boden.. Men den lille boden ville jeg nok brukt som et lite bad i stedet for :) Selv om man har et stort bad er det alltid fint med et bad helt for seg selv ! ;) Litt Sex and the City inspirert..

englemor sa...

Sååå gøy å få se flere bilder fra inni huset!!! Det begynner virkelig å ta form!! Er det ikke gøy når rommene begynner å ta form og en letter kan se for seg hvordan det vil bli??? Gleder meg til vi kommer i gang med vårt hus ;-)

Kos dere masse på Ikea og nyt roen <3

Klem♥Hilde

Emmas Verden sa...

ring og hør..kjedelig å dra så langt hvis det bare er kaos..

spennende å se hvordan huset blir..ser kejmpefint ut..gleder meg til å følge med videre ;))

god tur og kos dere :))
klem Anne♥♥♥

Mitt lille hjem sa...

Heisann
Så lenge siden..
Ser dere har det travelt!
Ha en fin tur til Ikea, og lykke til med bestilling av nytt kjøkken :)

Klem Christine

Emmas Verden sa...

godt dere ikke dro dit..kjedelig å dra så langt og bli skuffa..
det blir en litt lenger tur..men ikke så mye ;)
kos dere og kjør forsiktig..:))
klem igjen..
Anne♥♥♥

ANETTESHUS.COM sa...

Dette blir kjempe-flott!!! Gleder meg til å se flere bilder! Masse lykke til videre!

Ha en riktig fin helg:)

Klem klem
Anette:)