tirsdag 18. mai 2010

Snart klart for egeninnsats

Den lille doen og boden i hovedetasjen.


Veggsponplatene er nå ferdig montert på stua, så her mangler det bare panel i taket så er vi klar for egeninnsatsen. På veggene skal vi ha miljøstrie som vi maler hvit. Det har vi her vi bor nå, og er veldig fornøyd med ensfarga lyse vegger. Bildet over er tatt fra døra i gangen inn i den delen av stua der de nye Howardsofaene våre skal stå. Kjøkkendøra ser dere til venstre. Bildet under er tatt fra der peisen vil komme og viser hvor spisestua kommer til å stå.Bildet over viser tv-kroken i stua. Her ser dere også ut i gangen der trappa blir til høyre og inngangsdøra rett frem. Bildet under er tatt fra hjørnet i spisestuekroken. Peisen vil komme til venstre for kjøkkendøra som er rett frem. Gjennom kjøkkendøra ser dere også verandadørene ut til terrassen vår.


Nå tror jeg natursteinsmuren vi skal ha på baksiden av huset er ferdig, så den skal jeg bort å kikke på nå. Det er så mye som skjer at jeg nesten ikke klarer å holde følge. På lørdag kommer det to meglere hit som skal se på tomannsboligen vår, så nå må vi stå på denne uka for å få det ryddig og fint her. Blir deilig når det er over!

Ha en god kveld!

8 kommentarer:

Mona Christin sa...

Lykke til. Dere vil nok være rimelig opptatt de neste månedene. Gleder meg til å se huset ferdig. Synes det har gått så fort frem til nå, men det virker kanskje slik når en ikke står midt oppi det hele.

Ha en fin uke. Nå kommer varmen til østlandet.

Klem Mona C

mi-rachel sa...

lykke til med meglere og sånn!

Emmas Verden sa...

så spennende.. ;)
gleder meg til å se når det blir ferdeig ;)

ha en fin onsdag i sola!!
klem Anne♥♥♥

Elin sa...

Kjempe artig å følge husbygginga deres:)
Stå på:)

Klem Elin

Elizabet Stilig hjem sa...

Lykke til videre, spennende med oppussing selv om det er slitsomt mens det står på.
Klem Elizabet

Ruths datter sa...

Herlig blir det hos deg. Såå lyst og lett, og de flotte vinduene da.Lykke til med meglerne og salg.
Klem

Camilla sa...

masse lykke til med salg!!!

Epleskrell sa...

Hei kjære søte!

Skal si det drar seg til..
Mye styr på dere fremover da, men så deilig det blir når alt er overstått og dere sitter i stuen og titter på litjtausene som leker i stua ;)

Nå flytter vi i helgen, og det skal bli SÅ deilig!

Klem