søndag 9. mai 2010

Tur


Tidligere denne uka var jeg og to kolleger på danselinja på tur med elvene våre. Vi tok dem med i båt til en nydelig øy ikke langt fra skolen. Med sekkene fulle av grillmat, kransekake, sjokolade og brus ble det en flott avslutning på året vårt sammen. Disse bildene er tatt på turen vi gikk gjennom skogen til der vi skulle spise. Skogen er vakker syns jeg. Den er så norsk, så stille, så mystisk. 

Det er noen av dere som venter på rapport om turbuksa jeg kjøpte her forleden. Den er super (uten at jeg kan sammenligne med så mange andre bukser da, siden dette er den første ordentlige turbuksa jeg har eid). Flere av elevene mine har samme buksa, og har ikke annet enn skryt å si om den. Den kan brukes til alle slags turer året rundt, så den er verdt hver krone. 

Det eneste jeg lurer litt på er om jeg skal benytte meg av 30 dagers returretten min på G-sport og bytte den til samme buksa, men med ekstra lange ben. Den jeg har nå er akkurat lang nok når jeg står. Da har jeg trekt den litt ned på hoftene. Men når jeg setter meg sklir bena opp sånn at det blir glipe fra skoen og litt opp på leggen. Og det er bare det værste som fins når det gjelder bukser. Kaldt blir det også! Men så er det jo kjedelig å ha en turbukse som subber for mye når man går også da. Hva ville du gjort? Buksa heter forresten Bergans Breheimen.

I dag tar vi det rolig. Vi har spist lang og koselig frokost, og når Anna våkner skal vi en tur bort på huset. Snekkerne har begynt å sette opp panelet på kjøkkenet, og jeg er så spent på å se hvordan den ser ut! Bilder får dere selvfølgelig se etterhvert.

Ha en god dag!

13 kommentarer:

Mia sa...

Nyyydelige bilder fra turen i skogen ! Det er så vakkert nå, når alt våkner langsomt til liv. Jeg går flere turer i skogen hver dag, for å sjekke om den siste sauen, som ikke har lammet enda, har kommet med søte små. Sauene våres beiter i skogen bak huset vårt, og det er virkelig fredfyllt og nydelig der, så jeg koser meg over disse små turene mine. Men jeg gleder meg nok også til lammene har kommet... hihii.

Pink lady sa...

Hei!

Nydelige bilder og spennende å høre om huset. Jeg gleder meg til å se bilder!

Ang buksa så er det vel ikke noe problem å ha en oppbrett på den? Alternativt kan du jo legge den opp slik at det blir akkurat passelig lengde.

Klem Pink Lady

Jorid + NOE Blog sa...

Så herlige bilder :-)

Håper uken din blir fin ♥
Jorid

Anonym sa...

Hei
og gratulere med ett år som blogg!Den kan du være stolt av.
Jeg lurer på hvilken farge du har på stuevegger,evt.kode.Den ser så fin ut.Holder på å bygge hus og da er det greit med noen tips til lys farge.
Har ikke blogg selv,så glad om du svarer her.På forhånd Takk!

Masse hilsener fra Marie :-)

Unknown sa...

Hei Marie!

Så koselig at du la igjen en hilsen her. :)

Fargen vi har på veggene heter Krem og er en Jotunfarge hvis jeg ikke husker helt feil. Husker ikke NCS-koden dessverre. Men den er ikke helt hvit. Vurderer å male tapeten i det nye huset vårt helt hvit, men er litt usikker på om det blir for hvitt. Vi er iallefall veldig fornøyd med fargen vi har hatt her vi bor nå.

Lykke til med huset deres!

Klem fra Hilde.

Lykkeliten sa...

Nydelige bilder.


Lykkeliten

Pink lady sa...

Hei!

Nei, ingen planer om rosa blomster. Jeg går faktisk for grått, sink, blått og hvitt! Lurte på å kjøpe noen margritter(tror det det de heter de små prestekrageblomstene i potte). Og kanskje lavendel?

I dag har jeg sydd puter i søkk og kav, så det skal bli ordnings på balkongen så snart benk og bord er tørt!

Alt løser seg med en borrelås! ;)

Klem Pink Lady

Mona Christin sa...

Hei.

Takk for hyggelig kommentar hos meg.

Alltid hyggelig å komme inn hit til deg. Den norske naturen er unik, synes jeg. Trollsk og idyllisk på engang.

Jeg hadde nok byttet buksen til en jeg kunne være 100% fornøyd med. Håper det ordner seg for snill jordbærpike.

Ha en fin uke.

Klem fra Mona C

Gullhår sa...

Kjempeflotte bilder:) Veldig kjekt å lese bloggen din, snuppa!! Gleder meg til å følge med i husbyggingsutviklingen :)

Epleskrell sa...

Hei jordbærmor!

Endelig innlegg fra deg igjen, vært laaaang tørke nå synes jeg :)

Det bildet du skal gi til broren din er fantastisk fint!! Herregud så misunnelig jeg er ;)

Den Berghans Breheimbuksa har jeg også, og jeg er meget fornøyd med den. Min er ikke ekstra lang i beina, men jeg kunne egentlig hatt bruk for det.. men men.. Jeg bruker den i alle fall i alle sesonger. (til og med da jeg var høygravid, passet den!)

Smask til deg

Anonym sa...

Hei! Veldig fin blogg du har, og misunner deg husbyggingen:):) Ha ei fin uke,
Siri:)

Ruths datter sa...

Så herlige bilder du tar,Jordbærpike.
Klem

Anonym sa...

Hei igjen Hilde

og tusen takk for raskt svar på farge vegger.Den skal jeg teste ut ja.-)
Lykke til videre dere også med nytt hus!
Klem fra Marie:-)