lørdag 19. februar 2011

Spørsmål om spisestua

Jeg har fått noen spørsmål om spisestuestolene våre, og tenkte det var greit å svare i et innlegg hvis det er flere som lurer på det samme. De heter Cape Breton Chair Linen, og er fra Rivièra Maison. Vi har kjøpt dem i en butikk i Ålesund som heter Karisma.


Fargen heter Flax et eller annet. Husker ikke helt, men den er ganske standard tror jeg. Det går an å bestille møbler fra RM på nettet, men da kommer frakt og toll i tillegg, så jeg tror vinninga går opp i spinninga hvis man gjør det. HER kan du se alle RM-butikkene i Norge. Stolene er fantastiske å sitte på, og vi er superfornøyd! Det eneste som mangler er å impregnere dem for å beskytte mot flekker.

En gøyal detalj er knaggen på baksiden av hver stolrygg. Disse stolene må jo være perfekte for restauranter! Så kan man henge veska si på stolryggen, og slippe å ha den ved bena (noe som egentlig er ganske irriterende).

Spisestuebordet er kjøpt på Herlighet. Det er import fra Kina tror jeg, og vi fikk det kjempebillig fordi det er en B-vare. Veldig fornøyd med bordet også, til tross for litt skavanker her og der. Teppet under spisestua er fra Ikea.

Denne dagen går til noe så kjedelig som vasking, rydding og pakking. Det er mye som må ordnes når vi skal være borte i over en uke. Jentene er ute og leker med søskenbarna sine nå og Mannen jobber dugnad på et prosjekt, så da får jeg litt tid for meg selv som jeg bør benytte til å gjøre noe fornuftig. Vaskerommet neste! :)

ha en god lørdag

10 kommentarer:

Supersnuppa sa...

Nydelig spisestue!
Og ja, knaggen på stolene er så smart. Hvorfor har ingen restauranter slike?

Jeg har en award til deg inne hos meg, hvis du vil ha den. Alltid trivelig å lese bloggen din. Fine bilder og koselige innlegg!

Lørdagsklem!

Piulfen sa...

Spise stuen diner bare så fin. Møblene passer så fint sammen.
Ønsker deg en god lørdag.

Gry sin lille verden sa...

Elsker spisestuen din, og sier det igjen - de stolene er helt fantastisk flotte :)

Ha ei flott helg videre!

Klem

Anonym sa...

Kjempefin stue du har altså! Skikkelig stilig og helhetlig.:) Og utrolig lekre de nye spisestuestolene dine... Skjønner godt at du er fornøyd! Likte teppet under spisestua også. Er det Ikea "Tårnby" eller "Vejen"?!

Ha en fortsatt fin lørdag!

beate sa...

lekre stoler som passer perfekt i den fine stuen deres!

nyt kvelden

klem beate

Hvit Villa sa...

Hei! Kom plutselig ramlende inn på bloggen din..nydelig! Så fine bilder av stuen. God helg til deg!

Villa Drømmeverden sa...

Lekre stoler! Så mye flott du kan pynte de opp med når du har slike knagger:)
synes sofaen din er så smekker jeg, ønske seg til det nye huset:) Hint, hint kjære!

God helg og ferie til deg og dine!
Klem

Marte Katrine sa...

Nydelig stue du har, du har veldig god smak og stilsans. Kunne lett ha bodd i huset ditt :)

Villa Wikan sa...

Utrolig nydelig stue =)

Husfruen of Hilltop House sa...

Rålekre stoler! :-)