onsdag 9. februar 2011

Geneva - musikk som ser pen ut

Vi er glad i å høre på musikk, men etter at vi flyttet har vi ikke hatt noe musikkanlegg å spille på. Gjett om vi ble glad over å få denne julegaven i hus! Den heter  Geneva M, og spiller helt supert for vårt bruk. Det er en iPod dockingstasjon øverst og en ledning bak så man kan koble til data. 


Jeg syns at de fleste høyttalere og musikkanlegg passer hjemme inni et skap bak lukkede dører, men Genevaen får mer enn gjerne stå framme. Den er så fin! Kommoden den står på har jeg kjøpt på brukten. Jeg har store planer om å flikke litt på den, men det blir til sommeren når jeg har bedre tid. Ganske stilig sånn som den er også i grunn.

På disse bildene prøvde jeg å tenke på Mi-Rachels gode fototips på NIB om å finne en vinkel som skjuler ledninger og stikkontakter. Det er så bra å få gode fototips, for ofte er det ikke mye som skal til for å heve kvaliteten på et bilde. Ikke at jeg er noen ekspert, men det er gøy å lære. :)


Nå må jeg hoppe i dusjen, for jeg skal ut på vift. Jeg syns det er koselig at du besøker bloggen min! Håper du får en finfin kveld.

10 kommentarer:

Epleskrell sa...

Åj, så fin den var! Har lett etter en høytaler som "tåler" å stå fremme :)

Nå har jeg stemt på flinke søstern din :)

Klem

Britt sa...

Hei,

Så utrolig koselig blogg du har! Her må jeg nesten bli:) Har sett litt på dine eldre innlegg, og jeg bare digger barnerommet! Mye fin inspirasjon å hente her.

Klem fra Britt

Anonym sa...

Jeg falt også fullstendig for Geneva så det står en blank hvit fin en her i stua også:)

et kjært hjem sa...

Ja den var fin! Her har Jostein planlagt høytalere i vegg og tak så en sånn en må jeg bare se langt etter, he, he ;)Veldig fin farge på det loppespeilet, så utrolig deilig å finne noe en slipper å pusse opp! Skjønn krok! Klem Ane

Glad i hvitt sa...

Vi har også et Geneva anlegg og er kjempefornøyd:) Klem Eli

Whitebite sa...

fiiin! dyr?

Whitebite sa...

sv: takk for svar;o)
Legoland er bare helt topp! vi skal også dit igjen i sommer ;o)

Ruths datter sa...

den var fin. Likte den lille komoden også. Kos deg på vift da.
Klem

Fru Schenk sa...

Så fint anlegg. Liker designet!
Ønsker deg en god torsdag :o)
Hilsen Ingebjørg

Anonym sa...

Den ekjempefin:) vet du om det e mulig te å kobla te Tv også?:)