tirsdag 8. februar 2011

Sailorine til årets kvinnelige artist!


Dette er min storesøster, som jeg er veldig stolt av. Hun har gitt slipp på et trygt og økonomisk sikkert liv, og begitt seg ut på den utfordrende veien det er å følge drømmen sin: å leve av musikken. Det står stor respekt av de som våger å leve et annerledes liv og som tar steget ut i det usikre for å følge en drøm.

Det er ikke lett å leve av musikk i Norge hvis man ikke er en av de heldige som får platekontrakt hos de store selskapene. Hun har fått mange gode anmeldelser, og har nå blitt nominert til beste kvinnelige artist i Norge på rootsy.nu/awards. Dette er kjempespennende, og jeg har så lyst til å hjelpe henne med og lykkes. Håper du også vil gi din stemme til Sailorine. KLIKK HER og scroll nedover til du finner "årest kvinnelige artist, Norge". Tusen takk til alle som stemmer!

Hvis du vil høre musikken til Sailorine, så kan du klikke deg inn på myspace-siden hennes HER. Hun har også en blogg; sailorine.wordpress.com.


Har du lyst til å høre fantastiske Sailorine live, spiller hun følgende steder den nærmeste tiden:

25. februar 2011: Tønsberg - Total

1. mars 2011: Oslo - Herr Nilsen

4. mars 2011: Sandefjord - Draaben


Om Sailorine:


“Eterisk stemme med intens knekk” - Dagens Næringsliv
“En ny, norsk folkstjerne er født” - Dagbladet
“Hun synger som like deler Emmylou Harris og Rosie Thomas” - VG


Hvis du liker musikken, bli gjerne med å spre budskapet om nominasjonen, så flere kan stemme. Stem på Sailorine til årets kvinnelige artist i Norge HER.

ha en seilende aften

2 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Vakkert!! Har stemt:))

KLEM KLEM
Anette:)

Supersnuppa sa...

Så artig!
Hun synger vakkert. Jeg har stemt!
Man må støtte opp om søstre;)