mandag 14. februar 2011

Love


ønsker dere alle en hjertelig
hjertedag

Jeg har planer om å lage valentinemuffins i dag. Ble så inspirert av Anettes Hus som har vært på cupcakekurs, og bakebloggen til Manuela; Passion 4 Baking at jeg har vært og kjøpt litt nytt bakeutstyr. Gleder meg!


Hva vi skal ha til middag er en annen historie. Det er nemlig mye gøyere å bake enn og lage middag, så den utsetter jeg å tenke på en liten stund til. På mandagene er jeg hjemme med barna, og det er en deilig dag. Koselig å få tid til å gjøre ting man ikke har tid til ellers. Som å bake muffins for eksempel. :)

happy valentinesday

7 kommentarer:

w sa...

Så flotte bilder. Jeg er også mye mer glad i å bake enn å lage middag. Middagene i helgene er det mannen som tar seg av:)

Kos deg med bakingen.

Ha en fin valentinsdag.

W

Marianne sa...

Happy valentinesday, Hilde! Og gratulerer med morsdagen i går :-) Klemmer fra Marianne og Vilma

Tonje Skarpsno sa...

Happy valentines til deg!

Jeg liker verken å bake eller lage mat, pluss at jeg er temmelig sengeliggende...what to do? Feire en annen dag kanskje....

Åse fra mitt lykkehus sa...

Neimenn for en flott blogg jeg har funnet, masse flotte bilder.Legg meg til som følger hos deg,for her vil jeg gjerne komme innom igjen.

Happy valentinsdag.

Klem Åse

Villa Drømmeverden sa...

Nydelige bilder!
♥Greengate

Blir nok litt baking her også, jeg har nemlig ikke kjøpt noe til min kjære for han skulle vært ute på jobb! Hjemmebakst slår alle gaver:)

Klem fra Margit

Unknown sa...

Hei Marianne og Vilma!

Så koselig å få en hilsen her fra dere. Håper dere har det bra! Vi reiser sørover på vinterferie, og håper på en Oslotur i samme slengen. Ringer deg jeg! Kos dere på hjertedagen. Klemklem!

Lillan sa...

happy valentine:)
klem Lillan