lørdag 12. februar 2011

Hvit peis


Mens jeg var i London malte min flinke mann peisen vår hvit. Det ble så fint! Og så deilig med én ting mindre på den lange lista over alt som skal gjøres ferdig her. Peisen er fra Nordpeis og heter Roma Høy. Den ble levert umalt, som du kan se på bildet under. Vedkurven er fra Kid. Under den har vi lagt en dørmatte fra Ikea som er klippet til passe størrelse. Tenkte den skulle skåne gulvet.


Jeg er litt misunnelig på mannen min i dag. Han er nemlig i Trondheim med en kompis, og i skrivende stund går han rundt på Ikea og plukker varer fra min lange liste. :) Jeg elsker Ikea! De har så mange geniale og praktiske løsninger som de fleste andre ikke kan måle seg opp mot. Jeg blir alltid inspirert når jeg går rundt i Ikeas flotte utstillinger. I tillegg er det billig der, og de har noe for enhver smak. Jeg kunne ikke innredet hele huset mitt med Ikeamøbler tror jeg, men en god blanding liker jeg veldig godt. Nå blir det teppe i tvkroken! Hurra!


Jeg får besøk av en venninne og hennes barn snart, og vi skal bestille ferdigpizza og kose oss. Det er så utrolig deilig å bare ta dagen som den kommer. Det er lenge siden sist! 
god lørdag

20 kommentarer:

w sa...

Den ble veldig flott. Koselig stue dere har:)

W

Fru R. sa...

Åh så flott den ble hvit!!! Det blir nesten som kakkelovn, og jeg er *forelsket* i kakkelovnene. Har forresten skrevet et innlegg om det tidligere.
Ha en flott helg.
Klem

Jorid + NOE Blog sa...

Så fiin den ble! :))

Ha en fin dag og god helg!
Klem J

i mitt lille rekkehus sa...

Så fin peisen ble:) Nydelig!! Kjempe koselig stue også!

Krokoline sa...

Så lekkert det ble!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Kjempelekker ovn :D


Kos dere masse i kveld!

ANETTESHUS.COM sa...

Så flott det ble!!

HA en fortsatt fin helg!

KLEM KLEM
Anette:)

Gry sa...

Så herlig! Peisen ble kjempefin! Har fulgt deg gjennom prosessen med husbygging, lest på ærlige innlegg som jeg kjenner meg igjen i, og kjekke oppdateringer etterhvert som ting og tang ble ferdig:)
Selv flyttet vi inn i nyhuset rett før jul, og jg synes nok at dere har fått bodd dere litt mere inn enn oss;) Vi har også lister over hva som skal gjøres i nærmeste fremtid:) Samtidig venter vi vår tredje skatt, så vi tar litt etterhvert. Akkurat å være gravid under husbygging er ikke noe sjakktrekk;) Men det har gått godt til tross for mange plager. Snart ferdig, og det er verdt det!!

Ha en fin helg!
Klem Gry

Supersnuppa sa...

Peisen ble nydelig!
Vi har litt same problemet her hjemme, vi har en uslammet pipe, altså bare leca. Ikke pent for fem flate øre, men vi kan ikke begynne slammingen nå... Må nesten vente til sommeren når vi har mindre fyringsbehov.

Tror jammen meg jeg skal stikke innom Kid og kjøpe vedkurv, jeg også. Har en kurv i samme stil derfra, som jeg bruker til en plante. Liker "fargen" veldig godt.

Du har virkelig et nydelig hjem!
God lørdagskveld!

Pink lady sa...

Så flott peisen ble! Utrolig lekker!!

Tenker du gleder deg til å få masse fine saker fra IKEA i hus!! :)

God helg til deg!

Klem Pink lady

Lillemor sa...

Peisen vart utruleg fin! Likar så godt interiørstilen din :)

Kjenner meg igjen i det å ha eit ravelt program...etter slike dagar er det ekstra godt å berre ta det som det kjem, å nyte dagen! Akuratt då er ingenting betre enn det! Ha ein fin kveld!

Mitt lille hjem sa...

Så flott den ble :)

Ha en fortsatt delig helg!

Klem
Christine

Unknown sa...

Den peisen var LEKKERT ♥ Kjempefint ble det! Og så kjekt at det ble gjort når du var borte, gøy og komme hjem til det der;)

Ha en fin kveld!

Klem Line

Helen sa...

Så fint dere har det :)
Håper det blir en koselig lørdagskveld med besøk. Hos oss blir det også en slags pizzakveld - siden vi fortsatt ikke har komfyr(pga oppussing) lager vi minipizzaer med pitabrød som bunn.

*sne* sa...

Så fint det ble! Vi malte faktisk peisen vår forrige helg. Den var i utgangspunktet malt, men det gjenstod litt sparkling opp mot taket, så da måtte vi male hele peisen på nytt...
Ha en fin helg videre! :)
Klem fra Christine

Mona Christin sa...

Hei.

Ble kjempefin i hvit. Den virker mye større nå. Smart med matte under kurven.

Ikea er best på smarte løsninger og oppbevaring. Selv har vi en del Ikea-møbler som jeg ikke har lyst å bytte ut. Fint å blande litt. Håper mannen finner alt på din liste. For min del er det sjelden at det skjer. Heldigvis har jeg en del folk som spør om jeg skal ha noe når de er i Oslo.

Ha en fin lørdagskveld. Her blir det MGP.

Klem Mona C

Livy sa...

God kveld i stua!
Det ble kjempefint med den malte peisen!

Håper du har hatt en flott lørdag så langt! Her nytes MGP!

Klem fra Livy

MissMette sa...

Så nydelig peisen ble ღ virkelig stilfullt og lekker… Og nydelig stue dere har :) Ønsker deg en fin kveld videre og søndag, kos deg masse… Klem fra Mette

Stine sa...

Kjempe fin blogg:-) Har fulgt med den lenge!:-) my nyttig informasjon.
sjekk ut også min, dette er om husbygging:-)
www.nr172.blogg.no

Unknown sa...

Så flott :0)er dere fornøyd med peisen ".?