onsdag 16. februar 2011

Et overfladisk innlegg om GreenGate


På kjøkkenet har vi valgt vitrinedører på den delen av innredningen som dere ser på bildet over. Det er jeg så fornøyd med. Opprinnelig var det tegnet inn høyskap på hele denne veggen, men da vi var på Ikea for å bestille kjøkkenet, så vi denne løsningen i en utstilling og tegnet om. Siden vi ikke har vitrineskap på stua (foreløpig iallefall) er jeg så glad for disse skapene. De rommer mye, og ser så fine ut. Perfekt for en GreenGateutstilling.

Til jul fikk vi rød kopp med skål og rød asjett av min bror og svigerinne. Jeg er så glad for det! Skal begynne å spare på dette som juleservise. Det beste er jo at det passer like bra på sommeren som i jula, så et rent juleservise blir det vel kanskje ikke likevel.

Jeg har tidligere proklamert høyt og tydelig her på bloggen at jeg ikke er noen fan av fargen rød. Det er ikke en farge som passer meg, og jeg har rett og slett ikke hatt noe sans for røde ting i interiøret (bortsett fra til jul). Det som er rart med å si ting så bestemt rett ut er at man står i fare for å bli omvendt. Etter at jeg sa det har jeg helt plutselig, og uten forvarsel begynt å like røde ting. Litt etter litt. Det begynte med at jeg kjøpte en liten, rød GG-skål. Syns den passet så fint sammen med det jeg hadde fra før, så jeg kjøpte litt mer rødt. Og da var det gjort. Nå har jeg til og med røde GG-puter på stua.

Og nå skal jeg altså begynne å spare på det røde serviset til jul. Kjempefornøyd med den avgjørelsen. Egentlig kunne jeg tenkt meg og hatt en god blanding av de ulike mønstrene som servise. De passer så fint sammen, og det er jo helt umulig å velge seg bare ett mønster. Glad jeg snart har bursdag. Gjett om GreenGate skal stå på ønskelista da! :)

Etter å ha lest gjennom det jeg har skrevet nå, skjønner jeg hvorfor noen syns at interiørbloggere er overfladiske. Haha! Det er nesten litt komisk, men når det kommer til GreenGate er jeg helfrelst. Får ikke nok rett og slett. 

Men når det kommer til stykket, så er det jo ikke dette livet dreier seg om. Hvis man skal tenke på de store spørsmålene, som krig og fred og religion og sånn. :) Samtidig så har jeg stor tro på at det er de små ting i livet som er med på å gjøre det godt å leve. Og er ikke det noe som vi alle streber etter? Å skape et godt liv for oss selv og dem rundt oss? Så er kanskje ikke GreenGatekopper såååå overfladisk likevel. Et smil kan utrette store ting vet du!

Våkn opp med et smil 
og jag etter livet ... 
Lev det, nyt det, 
smak det, lukt det, 
føl det.
Joe Knapp

19 kommentarer:

Jane sa...

Må si jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver her. Jeg begynte å samle på GG i beige og lys blå/turkis og tenkte at jeg kom aldri til å kjøpe eller like det i rødt. Rødt er ikke min favorittfarge akkurat, og føler den fargen tar mye "plass". Men litt før jul så kjøpte jeg nettopp rød GG skål og kopp... Hehe. Så fort gjort er det å snu gitt. Det har på en måte også blitt vårt "juleservise" men det kommer sikkert fram til sommeren også. Rød GG skål med jordbær oppi er jo skikkelig sommerlig og fint :0)

Klem Jane.

Katrine sa...

utrolig koselig innlegg! Helt enig med det du sier og GG:) tror det må bli mer rødt her i gården også!
Katrine

Unknown sa...

Haha, digger slike overfladiske innlegg jeg, i alle fall når de handler om GG og har så fine bilder ♥ Så bare fortsett med det du;)

Jeg syns også det røde servicet er kjempekoselig, og det passer like godt til jul som til jordbær med fløte på om sommeren;)

Ha en fin kveld!

Klem Line

Villa von Krogh sa...

Den parfymen har jeg brukt opp et par stykker av også! NYDELIG! Har du forresten liktet på Dior Addict 2? Lukter nesten helt likt som Versace Bright Crystal.

Kristine sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! :-) Flott kjøkken du har (på lik linje med resten av huset)! :-)

Jeg har faktisk ikke en eneste greengate ting (eller JO klyper med magnet..hehe..) men nå vurderes sterkt ting og tang i det nye blå og hvite mønsteret. Det passer midt i blinken for denne "blå" dama her.

Har sett meg ut en fargekombinasjon som kan bli bra - kommer på bloggen... Men ser til min forkrekkelse at en nettbutikk allerede er tom for lattekopper i et av de blå mønstrene - hjelp! Her må man bare sette opp farta! .-)

Ha en finfin kveld!

Kristine

et kjært hjem sa...

Ja GG har så mye fint, er helt hekta jeg også! Jeg har tatt ned resten av kassene våre fra låven, og sorterer bort det vi ikke trenger. I den forbindelse kikket jeg etter ubrukelige ting i kjøkkenskapene og tenkte på om jeg noen gang går lei av bruka og GG? Men tror ikke det ;)Så utrolig fint det ble med hvit peis, deilig at ting blir gjort når en er bortreist! Klem Ane

ELLEMELL sa...

Så fine ting i vitrineskapet ditt... synes kjøkkenet ditt er kjempekoselig, og den veggen med vitrineskapdrøer er kjempefin- hadde jo absolutt ikke blitt det samme om det hadde vært lukkede dører hele veien!

rødt er fint.. jeg har noen røde gg kopper, og de er så glad farger!
klem ellemell

Christina sa...

Hei på deg!
Nydelig blogg du har,jeg la meg til som følger;)
Tenkte å spørre deg hvilken maling dere har brukt på peisen deres?

Ønsker deg en fin kveld;)

Christina sa...

Hei på deg!
Nydelig blogg du har,jeg la meg til som følger;)
Tenkte å spørre deg hvilken maling dere har brukt på peisen deres?

Ønsker deg en fin kveld;)

Mona Christin sa...

Hei.

Smart kjøkkenløsning. Jeg hadde nok gjort det samme for å bryte opp litt. Ingen GG-innlegg er overflatiske. Det er jo bare lekkert.

Klem Mona C

Whitebite sa...

Green gate er da ikke overfladiske greier!! GG er en livsnødvendighet.
Det røde prikkete har vi også til jul, men dilemmaet er som du sier at det passer jo like godt til sommer og jordbær.. aiaiai disse evige dilemmaene!

Maliva`s verden sa...

Ha-ha...ingen tvil om at du er "hekta", da vil jeg samtidig ønske deg lykke til i trekningen hos meg på søndag. Får vel plass til litt til kan jeg tenke meg.
Klem fra Maliva

LilleBlomst sa...

Nyydelig GreenGate-utstillig:-) Hilsen nok en GreenGate-fan;-)

Lillan sa...

så fine bilder, og nydelig kjøkken!
jeg er også ivrig gg samler, er ikke alle i blogglandia det:P
jeg elsker alle fargene, gg kan blandes med alt i serien og det er så fint. Favoritten er nok blå, rødt og beige:)
ha en fin dag:)
Lillan

Divamamma sa...

Åh!! I <3 Green Gate! Kjøkkenet ditt er fint :-)

Divamamma sa...

Åh!! I <3 Green Gate! Kjøkkenet ditt er fint :-)

by BeaTell sa...

Fiiint kjøkken! Og ggsamlinga ble litt prikk over i altså!:) gjør seg med litt utstilling av godsaker!

T&M sa...

Greengate er jo bare helt nydelig da! <3

-levdrømhusk
- T&M

InstatreffNorge sa...

Elsker GG, og kjempefint å vise de fram i ett sånt skap. det gjør jeg også:) Klarte ikke velge meg mønster, så nå blander jeg skåler, kopper og asjetter når jeg dekker på:) Syns det er fint jeg:)

Ikke overfladisk, det er jo hverdagslykken som gjør det verdt å leve:)

Kose deg:)

Klem Lise