fredag 18. februar 2011

Deilige fredag


Så er den her, den beste kvelden i uka. For oss småbarnsforeldre betyr det som regel en rolig kveld hjemme med noe godt å spise og drikke. Det er det vi har planer om i kveld iallefall. Blir deilig!


Jeg skal jobbe fra søndag til mandag, og på mandag kveld reiser vi (jeg og jentene) sørover til mitt hjemsted. Så helga for oss blir å vaske klær, pakke og rydde litt i huset så vi er klare til å dra på mandag. Jeg har fri fra jobb nå i to uker, så vi blir hos mamma og pappa i litt over en uke. Har ikke vært hjemme siden jul, så det blir koselig.

Her om dagen kjøpte jeg en plastpotte med blå perleblomster. Jeg fant ikke noen passende potteskjuler, så jeg delte opp løkene i litt mindre klaser. Koselig å pynte i vinduskarmen med ulike mugger og krukker syns jeg. De to små er kjøpt på loppis. Den hvite krukka er fra House Doctor.


Som dere ser skulle jeg hatt et fotostativ. Det er ikke så lett alltid å se på skjermen på fotoapparatet om bildet er skarpt eller uklart. Altså, man kan jo zoome da, men det gidder jeg aldri å gjøre. Har fått tilbud om å låne et av en venninne, så jeg tror jeg skal takke ja til det. Da kan man jo eksperimentere litt mer med lyset under fotograferingen også. Så får jeg ønske meg et stativ til 30-årsdagen min i mars. 30 år. Wææææ!

Nå er ungene badet og i seng, og jeg har sunket litt sammen i sofaen for en liten stund. Jeg skal nyte et lite glass vin og kjenne at freden senker seg i heimen. Fredag er deilig! Håper du også får en fin kveld. Takk for at du besøker bloggen min. Det er veldig koselig. :)

9 kommentarer:

Whitebite sa...

så nydelig med løk og hvitt! liker så godt stilen din, rent og enkel . ikke for mye dilldall;)
god tur østover! klem☻

w sa...

Så flotte bilder. Og god tur.

Ha en fin fredagskveld:)

W

Unknown sa...

Kos deg og nyt Fredagskvelden.
Kose deg på tur til dine foreldre:-)
Klem
Brit Eva

Merethe sa...

Så nydelig det var i vinduskarmene dine! Jeg må visst ut å kjøpe litt perleblomster selv tror jeg.. :)
ønsker deg en fin helg og en god uke hos mamma! :) Kos deg og bli dullet med!

Klem Merethe

Unknown sa...

Kjempefine løker og flotte krukker;)
Koselig og dra hjem til foreldrene dine en tur ♥ God tur og kos dere!

Klem Line

Kristine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristine sa...

Kjempe fine perleblomst-hjem :-)

Helt enig med deg - fredagskvelden er den beste!! Når ungene er lagt, ryddingen er unnagjort og man kan synke ned i godstolen og bare nyte...mmm... :-)

Riktig god tur "hjem"! :-)

Klem Kristine :-)

Kristine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina sa...

Flotte bilder - som alltid! Det bildet du hadde i vinduskarmen var utrolig fint!

God helg - og god tur "hjem"!