lørdag 24. juli 2010

Møt Klara, min nye kjøkkenvenninne

Med stolthet presenterer jeg dere for Klara, min nye, skjønne hjelper på kjøkkenet. Hun er rund, hvit, blank, vakker og arbeidsom. Alt man kan ønske seg på kjøkkenet rett og slett. Jeg er så glad i henne! Måtte pakke ut og stille henne opp på kjøkkenbenken til mamma og pappa med én gang vi hadde hentet henne.

Jeg bestilte henne på komplett.no. Der har de sommertilbud på Kitchen Aid nå, så hvis du er interessert kan en slik en bli din for den nette sum av ca. 3000 kr. Det er halv pris av full pris, og et kjempetilbud som kan være vanskelig å la gå forbi. :)

Mamma og pappa bor i nærheten av et av komplett.nos pick up points, så denne kunne jeg hente dagen etter at jeg hadde bestilt den. Oh joy!!! Den måtte selvfølgelig prøves med én gang. En kanelbolledeig ble satt, og den klarte faktisk en deig som tilsvarer 4 brett kanelboller. Det syns jeg var godt gjort i og med at bollen ikke er så stor, og maskina bare er på 300W. I herlig Silje-stil er kanelbollene pyntet med hvit perlesukker innkjøpt hos söta bror. Skjønner ikke hvorfor de ikke selger dette i Norge!

Ida ville lage kakemenner med deigen. Vi brukte medium til store pepperkakeformer og det gikk veldig bra. Litt kortere steketid enn bollene så ble det knall. Gleder meg til å sette frem Klara i vårt nye hjem på den litt skjeve benkeplaten fra Ikea. Hehe.


19 kommentarer:

Randi sa...

Å... Gratulerer med ei fantastisk kjøkkenvenninne! Superheldig å finne den så billig også då. Klart du ikkje kan gå forbi eit sånt tilbud... ;-)
Når Klara er komen på benken så er det ingen som kjem til å legga merke til om benken er skeiv... ;-D
Klems

Monica sa...

gartulrer med ny og lekekr maskin, hvitt perlesukker er bare så fint, synd de ikke selger det i norge ja. Følger spent med på husprosjektet deres og syne dete r så kejkt å følge med. Ønsker deg ei riktig fin helg. klem Monica

beate sa...

ååå, du altså!!! heldiggris!!
en slik en står høyt på ønskelisten min også...

ønsker deg en fin dag

klem beate

Christine C sa...

Undertegnede ønsker seg også en slik kjekk kjøkkenvenninne :-) Herlig bakverk dere har laget, det ser nammelig ut!

Ha en flott helg.

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Det første eg gjorde etter å ha stått opp og lest innlegget ditt var å bestille meg ei Kitchen Aid!☺ So no gleda eg meg til pakke i posten...☺☺
Har nett hatt eit innlegg om KitchenAid eller Kenwood.. Og dine 4 brett med kanelbollar gjorde utslaget, hehe☺

Kjempefin er den vertfall☺ Gratulere☺

Klem M♥

*sne* sa...

Grattis med den fiiiineste kjøkkenmaskinen som finnes :D

by BeaTell sa...

Åh, øønsker meg en slik jeg også. Jeg fikk kenwood major i bryllupsgave, så vi får slite ut den først. Tar vel noen år men... Lov å drømme.

små og store drømmer sa...

Å, gjett om jeg er misunnelig. Har akkurat fått "lillesøsteren" i hus. Blir nok en stund til jeg får en Klara på min kjøkkenbenk..

Beate, A Brighter Day sa...

Hihi, jeg utnyttet samme tilbud på komplett - ble en hvit en her også :) Og både boller og kanelboller samme dag! Den er jo rett og slett vakker. Og super på alle måter.

For noen utrolig herlige vegger dere har fått på badet! Me like.

Klem

Jorid + NOE Blog sa...

GRATULERER!! Så isunnelig jeg ble på deg nå, jeg skal jammen ønske meg penger til bursdagen min!

ha en fin kveld!
KLem J

Sommerhusstil sa...

Den er bare så fin ønsker mig også en højt. Klem Betina :o)

ralfefarfars paradis sa...

Gratulerer med ny venninne- jeg leste innlegget ditt- og før jeg visste hva jeg gjorde hadde jeg plutselig bestilt meg ei ny kjøkkenmaskin...hadde jo tenkt at jeg ikke skulle kjøpe noen ny maskin- og hvis jeg gjorde det så skulle den ihverfall være isblå-men så kom jeg til å tenke på at veggene på kjøkkenet er blå-så da ble det en hvit på meg- nå venter jeg bare på at posten skal komme frem;)
Håper du har en fin uke;)

Beate i Husets Hjerte sa...

Å den er så lekker. Har lyst på en selv. Svigerinna mi har akkurat bestilt på komplett også. Kjempebra tilbud!! Herlig! Har ikke du en giveawayblogg også? jeg har giveaway hos meg, så jeg er veldig glad om du legger ut min. Ha en skjønn kveld!!

Mira sa...

Gratulerer med ny kjøkkenvidunder!
Fristende boller! Me skulle kanskje starta ein JA! til kvitt perlesukker kampanje! Leita lenge etter det i butikkene, eg, før eg leste det et eller annet sted at ein må ut av landet for å få tak i det.

Håper du har ein fin sommer! Klem,

Balke gård sa...

Hei hei, kjære jordbærpike! Nå har jeg nikost meg med bloggen din i laaang tid, og for et spennende prosjekt!! Huset blir knallfint, så lyst og flott!! Bra dere fant ut det med kvistlakk før dere kom lenger, blir så fint med 40 glans. Det har vi på kjøkkenet også, ser alltid nymalt ut!

Og så var dere i nærheten på bryllup, så søte jenter og så kule sko på brudgommen også:-) Lykke til videre med egeninnsatsen, kjempespennende å følge med!

Sommerklem fra Marianne:-)

mimmi-leone sa...

Gratulerer så mye, håper hun vil gi deg mye glede!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Anonym sa...

Hei.
Leste innlegget ditt og gikk rett inn på komplett :-) Men sånn som jeg leser prisen så er det 3195 kr. å betale med det samme. Deretter er det 160 kr. pr. mnd. i 24 mnd. slik at totalprisen blir 5203 inkl. 45 kr. i terminbeløp. Stemmer ikke dette må du gi meg en lyd fort, slik at jeg får bestillt meg en jeg også, he he.

Unknown sa...

Hei Anonym!

Ser at prisen har gått opp en hundrings siden jeg bestilte den i sommer, men det er jo likevel halv pris av full pris, så et kjempetilbud!

Den prisen som står under beløpet (kr. 160 i 24 mnd.) er hvis du skal ha den på avbetaling. Det kommer ikke i tillegg til 3195 kr. hvis du betaler alt med det samme. :) Det er iallefall sånn jeg forstår det. Da jeg bestilte var det iallefall sånn, og jeg regner ikke med at det er forandret. Du kan jo ringe dem eller skrive en mail hvis du er usikker. Men sånn som det står på nettsiden, så koster den 3195 kr. uten heftelser. :)

Lykke til! Jeg er superfornøyd med min og har brukt den mye allererde.

Kremen av.. sa...

For en koselig blogg du har! Jeg blir helt inspirert!
Stikk gjerne innom min mat-blogg kremkremkrem.blogpsot.com :)

Klem, Caroline.