søndag 11. juli 2010

Hundekjeks

Krukke: House Doctor

Når grøftekantene er dekket av hundekjeks, lupiner og prestekrager er det virkelig sommer i Norge. Vi har ikke vært så heldige med sommerværet i år enda, men sommeren har jo såvidt begynt, så vi fortviler ikke. :) I tillegg bruker vi mesteparten av tiden vår inne i det nye huset, og er så bleke som vi aldri har vært.


Det går framover på huset, og snart er vi klar til å legge gulv i hovedetasjen. Noen malingsstrøk her og der, og legging av vannbåren varme som vi begynte med i dag, så kan den fine, hvitmattlakkede eikeparketten komme på. Gleder meg til det!


Vi har fortsatt besøk av mine foreldre, og det er så fantastisk å ha så god hjelp, både i huset og til barnepass. Vi hadde rett og slett ikke klart egeninnsatsen på huset hvis det ikke hadde vært for de som hjelper oss. 


Siden foreldrene mine bor langt unna, blir det ofte lenge mellom hver gang vi sees. Likevel har verken Ida eller Anna vært særlig skeptiske til dem, og det er veldig koselig syns jeg. Anna løper rundt og roper etter "Bæste" (bestefar). Mormor klarer hun ikke helt å si enda. Det er iallefall ingen tvil om at det er stas for dem å ha besteforeldrene på besøk. De hyler og ler og fryder seg over all oppmerksomheten de får. Koselig!

Ønsker deg en god søndag!

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Norske sommerblomster er det vakreste som finnes! Og besteforeldre er supert, vi har hatt god nytte av våre denne sommeren for å få feriekabalen til å gå opp. ☺