lørdag 3. juli 2010

Husfred

Jeg hadde en husfred en gang som var så liten og nett. Jeg passet godt på den, og den vokste og trivdes. Den vokste til slutt så mye at den måtte deles i to. Da passet den (de) perfekt i to lattekopper fra GreenGate. :)


Det hjalp i grunn ikke så mye å dele den i to, for "håret" er jo fortsatt like langt. På bildene har jeg krøllet en del av det sammen på toppen. Er det vanlig å stusse disse plantene når håret blir litt langt?


Har minner fra mormors kjøkkenbord der det pleide å stå en nett og søt husfred. Tror jeg må høre om hun har noen gode råd til hvordan man kan holde den fin. Kanskje du har noen tips?


I kveld skal jeg på jentekveld hos en venninne for å ferie at hun er ferdig med utdannelsen. Det blir så koselig! Jeg har planer om å sykle, hvis sykkelen som har stått på loftet de fem siste årene fremdeles funker. Hehe. Og ja, jeg bruker hjelm. Vil heller se litt harry ut på sykkelturen enn å risikere og slå hodet hvis jeg skulle falle. Tjooghei!

Ha en koselig lørdagskveld!

4 kommentarer:

Epleskrell sa...

Flinke du som bruker hjelm! Jeg blir alltid så sint når jeg ser folk som sykler uten hjelm, det er jo så viktig.. Det værste er om de sykler med barna også...

Jeg tror at man kan frisere en husfred, mener mamma lærte meg det en gang.

Ha en super kveld med reker og vin-kos deg masse!

Suss

Elisabeth, innerst i veien sa...

Beklager, ingen tips herfra. Jeg har aldri klart å holde liv i husfreder. Og det er synd, for de er jo virkelig søte og ekstra søte i flotte GG kopper. Kos deg på fest.

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei ♥

Hehe her dør dem ganske så fort ja!!! Men så utrulig fine da , og for en rålekker krukke!!! I like ♥

Ha en fin kveld og en nyyyydelig sommer frøken :))

Klem Hege :))

Anonym sa...

Du kan berre frisere husfreden alt du vil! Det du klipper av kan du legge oppå fuktig jord i ei ny potte, sette potta i ein plastpose fylt med luft, knytte øverst (som eit lite drivhus...) og la det stå ei vekes tid. Etterpå steller du den som ei vanleg plante, og etter kvart har du ei husfred til...
LYKKE TIL og god sumar!