torsdag 5. august 2010

Pip på barnerommene

Så ble det visst sommerferie fra bloggen for jordbærpiken. Jeg og jentene tok oss en pause og har hatt det veldig koselig sammen med familien min, både på mitt hjemsted og nå sist uke her på Sunnmøre. Ferie er herlig og det føles litt vemodig at den snart er over. Men det betyr også at vi er nærmere innflytting i nyehuset enn noensinne. Hurra!
På barnerommene hadde vi lyst til å ha en fondvegg med Pip-tapet. Det kan du lese mer om her. Jeg var innom Tante Bruun og kikket på Pip-tapetene de hadde i butikken. De var så snille å gi meg en god pris, og da slo jeg til slik at vi fikk tapetsert ferdig før vi dro på ferie. Tusen takk, Tante Bruun! Jeg er kjempefornøyd med både tapeten og servicen. :)
Ida fikk velge rom, og hun valgte rommet med den rosemønstrete tapeten. Jeg var usikker på om jeg skulle rosa tapet eller ta en annen farge på det ene rommet. Men så falt jeg veldig for disse to rosa, så da ble det dem. Og jentene er veldig fornøyde. Anna fikk sommerfugltapeten, og går bort og tar på den hver gang vi er borte på nyehuset. "Anna ommæ", sier hun. (Anna rommet.)Det blir stas for dem å få flytte inn på hvert sitt rom med så fin tapet! Ho mor er minst like fornøyd som dem. :) Nå må jeg finne loppekassa. Anna har tilvenning i barnehagen denne uka, og i morgen skal vi være der kl. 08. Skrekk og gru. Må vel bare vende meg til å stå opp tidlig nå siden jeg begynner på jobb igjen på onsdag. 

God natt
eller god morgen, alt etter som. :)

8 kommentarer:

Monica sa...

utrolig fine tapeter, begge to. ikke rart jentene dine er fornøyde. Når prinsessa skal flytte opp på loftet tenkte vi også å tapensere en vegg, men jeg har enda ikke klart å bestemme meg for hvilken tapet og heller ikke hvilken vegg, hihi ønsker deg en nydelig torsdag. klem Monica

Anonym sa...

Kjempe fine tapeter! Ikke rart jentene dine er fornøyde. Gleder megtil å se rommene helt ferdige.
Klem IGi

annicken_j sa...

Så lekkert det ble!! Disse tapetene kan de jo ha til de blir store også!
Lykke til med innkjøringen i barnehagen :D

my little life sa...

Ble kjempefint!

Monica sa...

Wow, så UTROLIG lekre. Gosj og gosj. Nydelige. Jentene dine er utrolig heldige. Jeg har et rosa rom hjemme, og jeg tror ikke jeg skal vise snuppa dette da er nok ikke rosa vegger bra nok lenger, hehe. Nydelig var de :)

Karin sa...

Så utrolig nydelige tapeter,det fineste jeg har sett noensinne tror jeg.Helt skjønne var de! Blir i godt humør av å se på de.Regner med barna blir fornøyde ja.Lykke til med barnehagetilpasning.Klem fra Karin

Karma sa...

Tapeten med sommerfugler ble en av mine favoritter etter at jeg så den i et interiørblad for en stund siden. Men så har jeg glemt hva den heter... Kanskje du kan hjelpe meg? :)

Cecilies Lykke sa...

For noen fantastiske tapeter!! Jeg husker jeg blogget om den ene av de, den nederste. Love them! Nå fikk jeg lyst til å tapetsere.. Takk for hyggelig kommentar hos meg! :-)

Klem fra Cecilie