tirsdag 13. juli 2010

Badet vårt

På bildene ser dere dagens fremgang på badet vårt i nyehuset. De grå mosaikkflisene skal dekke gulv og vegger i dusjnisjen. Det er så gøy å se fremgangen på badet. Gleder meg til det blir ferdig! Jeg fikk et spørsmål om hvor stort badet vårt er. Siden det kan være flere som lurer på det samme, svarer jeg her. Badet vårt er ca. 11,5 kvm. Det er avlangt, med dusjnisjen som en liten utstikker i enden. Badet skal inneholde dusj, badekar, baderomsinnredning med dobbel vask, toalett og bidé og gjerne et garderobeskap ved døra. 

I dag har pappa og jeg tapetsert hele underetasjen ferdig med unntak av en vegg på hvert barnerom som skal være fondvegger med en annen tapet. I tillegg har jeg fått malt to av rommene. I morgen blir vi ferdig med å male resten av rommene i underetasjen, og da er det nesten klart for å legge parkett. Mannen er fremdeles borte på huset og jobber for å frese ferdig de siste sporene i silencioplatene i hovedetasjen. I morgen kommer parketten, og den vil vi få lagt så fort som mulig. Spennende!

Nå må jeg komme meg i seng. Mye jobbing nå, men i slutten av uka reiser mamma, ungene og jeg til mitt hjemsted for å ha litt ferie. Det blir så deilig, og jeg håper på masse sol siden den er helt fraværende her for tida. Takk for alle besøk og hilsener på bloggen! Det er ikke alltid jeg har tid til å være en god bloggevenn nå, men det er jo bare for en periode. :)
God natt!

5 kommentarer:

Idun // Breidablikk sa...

Dette ser ut til å bli LEKKERT! Jeg gleder meg til badet vårt står for tur.. ingenting sier luksus som et nytt bad..! ♥

Lykke til i innspurten, og god ferie! :)

Anonym sa...

Masse spennende her inne og jeg har faktisk ikke vært innom her før. Stikker gjerne innom igjen og la meg til som følger:)

Pink lady sa...

Skal si det går unna hos dere!! Og det ser ut til å bli utrolig flott:)

Kos deg på ferie:)

Klem Pink lady

Randi sa...

Så flott det blir. Sånne subwayfliser er så stilige. Og fint med litt kontrast med sånne mosaikkfliser i dusjnisjen. Så masse som har skjedd her medan eg har vore vekke. Skal sei det går unna hjå dykk no.
Godt du skal få deg litt ferie og no då. Håper du får masser av sol og herlege dagar. Kosa deg masse.
Klems

anjamollerandersen sa...

Så lekkert det ser ut til å bli!!

Gleder meg til å følge med videre og se flere bilder:):)