mandag 12. juli 2010

Flislegging

I dag begynte flisleggeren vår å legge fliser. Hurra! Det blir kjempegøy å se hvordan dette blir. Vi har valgt "subwayfliser" på alle veggene på badet vårt. De er 10x20 cm. så det tar tid å legge dem. Vi har vært litt spente på om det blir litt for mye med så små fliser over hele badet, men det ser ut til å bli veldig fint.


På gulvet skal vi ha grå 30x30 fliser, og i dusjnisjen skal vi ha grå mosaikkfliser både på gulv og vegger. Beklager litt dårlig kvalitet på bildene. De er tatt med mobilen siden jeg glemte kameraet hjemme i dag.


Mannen er i sving med silencioplatene i hovedetasjen og er snart ferdig med stua. Mamma, pappa og jeg har tatt skift på å passe barn og sparkle, pusse og grunne veggene i underetasjen i dag. Det tar på å bygge hus! Vel, her har jeg ikke tid til å sitte. Ha en god kveld! Her blir det jobbing.

6 kommentarer:

Living laVida sa...

Heihei!
Spennende å se hvordan huset deres tar form!Ser ut som det blir veldig bra :)
De skona har jeg kjøpt på ellos.no, måtte nok ut på den store verdomspennende webben for å finne noe stilig :) Veldig fornøyd, både Vida og mamma`n!!
Ha en finfin kveld videre!

Fru Fly * Heidi sa...

Mye arbeid ser jeg, men det blir så fiiint! Heia, tenk at for hver dag dere jobber er dere en dag nærmere målet:) Klem H

Lakka sa...

Elsker de flisene!! Vi har de i inni dusjnisjen vår og er strålende fornøyd:-)

Gleder meg til å se når badet deres er ferdig!!

Mye jobb med husbygging ja, men litt av en premie i enden! Bare tenk på hvor fint det blir til slutt:-)

Lakka

Siv-Tones hverdagsgleder sa...

Kjempefine fliser:-) Vi skal også pusse opp badet i høst, og jeg har tenkt på og ha slike fliser, men vet ikke om badet vil se lite ut. Vet du hvor stort deres bad er?

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei :))

Takk for koselig hilsen , ser det går fremover , så kjekt da!!! Flotte fliser , dette blir bra vettu ♥

Ha en fin sommer du oxså :))

Klem klem :))

Lykkefryd sa...

Så fint det blir med flisene!
Veldig spennende å følge med i oppussingen
av det nye huset deres.

Klem :)