søndag 11. juli 2010

Silencioplater og maling

I går ble Mannen ferdig med å legge silencioplater på kjøkkenet. Dette er plater som legges under parketten. Rørene til vannbåren varme legges der det er utfrest. Vi er ferdige med å male taket i hovedetasjen. Det siste strøket sparer vi til slutt når listene har kommet på. Da sparkler og pusser vi skjøter og spikerhull i taklistene og maler dem samtidig som taket for å få samme farge og glans. 

  
Mamma har også malt et strøk på tapeten i stua. Der har vi valgt fargen "Råhvit" S0500-N. Den er hvit med bittelitt grått i. I morgen tidlig maler vi siste strøket i stua, og da er vi klar til å legge silencioplater i resten av hovedetasjen. Silencioplatene har, i tillegg til utfresning for vannbåren varme, den gode egenskapen at de demper støy mellom etasjene.


Veldig fornøyd med glansen i paneltaket. Vi valgte 40 i glans, noe mange anbefalte oss å ikke gjøre. Det krever godt grunnarbeid, god maling og gode pensler for at det skal bli fint med høy glans. Men i mine øyne er det verdt alt arbeidet. Resultatet har blitt et fantastisk flott tak. Når det er sagt, har vi brukt tre uker nå på dette taket, så man må ha tid og tålmodighet til å gjøre arbeidet. Vi er veldig fornøyde. :)

I kveld skal vi slappe av og kose oss med VM-finalen. 
Blekkspruten har spådd at Spania vinner. Jeg holder med Nederland.
Hvem heier du på?

4 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Taket ser fantastisk ut!! så flinke dere har vært:)

Klem klem
Anette:)

p.s. jeg heier på Spania;)

Jannicke sa...

heia spania!!!

Jannicke sa...

heia spania!!!

Beate, A Brighter Day sa...

Det ble skikkelig fint med glans i taket! Gleder meg til å se fortsettelsen :)