lørdag 28. august 2010

Innerdører

 
I kveld vil jeg vise dere dørene våre i nyehuset. De er fra Bygg1 og heter Ida og Ida FW New York. Happy, happy! Det går i mobilbilder på bloggen her for tida, for macen er stappa med bilder og klarer ikke å ta imot flere. Så jeg må gjøre en innsats med kopiering og brenning på dvd slik at jeg får slettet unna litt og får plass til å legge inn nye bilder.

God helg videre!

11 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Kjempefine dører! Likte glassdøra veldig-litt anleis enn eg har sett før-bra!☺

Klem M♥

Husfruen of Hilltop House sa...

Tror det huset ditt kommer til å bli kjempelekkert! Så mange flotte detaljer dere har tenkt på.
Fortsatt god helg! :-)

mi-rachel sa...

kjempe fine.
veldig min smak:)

Tonje Skarpsno sa...

ååå...huset blir så fint! missunnelig :P

Balke gård sa...

Å så flotte dører, fint med glass og sidefelt også.

Du, de håndtakene...Hva ble det i porto/toll? Og her har vi gamle dører med heltre, så da går det vel bra, du skrev litt om trøbbel og kontakt med forhandleren etc.
Nøkkelhull ser ut som man bestiller i tillegg, ja?

Vi trenger minst 10 stk..men likevel rimeligere enn de jeg har funnet her i Norge... Takk og takk, klem fra Marianne morgenfugl;-)

annicken_j sa...

Så fine dører, og så mye fint dere har fått dere ellers i huset også. Det er spennende å følge med på prosessen!
Takk for at du har lagt det ut, og lykke til på give awayen :D

Karma sa...

Den første døren har vi også i huset vårt. Kjempe fin! Den er kjøpt et annet sted og heter noe jeg ikke husker akkurat nå, men sånn er det vel gjerne, at byggvarekjedene lager sin egen vri på ting.

Ha en strålende søndag!

Kaja:)

Ingvild sa...

Nydelige dører. Dere har virkelig funnet mye flott til huset deres!

Ha en fin dag,
klem,I

Unknown sa...

Flotte dører!
Jeg misunner deg oppussingen altså, dere har kjøpt så mange lekre detaljer, gøy:))

Klem Line

et kjært hjem sa...

Så gøy når detaljene begynner å komme på plass!! Det blir kjempefint, og med de dørhåndtakene blir det jo helt perfekt ;) Og de andre detaljene i innleggene under er også en fryd for øyet!
Det ble forresten hvit trapp på oss, men vi tok hvitmalte trinn i ask...så blir det iallefall ikke så lett hakk!
Iiik, det er jo snart klart til innflytting med dere!! Klem

mali-mo sa...

Så flotte dører! Og kjempefine dørhåndtak her nedenfor. De fra Byggfabrikken, var de fryktelig dyre eller? Er det et svensk eller norsk firma? Vi har nemlig akkurat slike dørhåntak på halvparten va dørene i huset her, de var slik originalt. Men i løpet av 60- og 70-årenes fornyingstanker, så har de blitt skitet ut me dnoen grusomme noen...så planen er jo å kjøpe nye "gamle" som matcher. Ikke lett hvis en skal ha til 12 dører og unngå økonomisk ruin, så vi får ta litt og litt ;)

Takker masse fo r tips om baderomsutstyr også, det er litt lenger frem i tid for oss før vi får råd til å ta badene, men det er bra å ha handlelisten klar og noen firmanavn på blokken ;)

Må også få takke deg så masse for kommentaren du la igjen hos meg på innlegget mitt om Wilma. Når man skrive rom noe så personlig og vanskelig på bloggen , så betyr omtanken i en kommentar fra en "ukjent" bloggleser desto mer, så takk skal du ha ;)
Klem