tirsdag 24. august 2010

New Dawn i hagen

Endelig står rosene mine i blomst, og de er så vakre! Dette er New Dawn, søt som sukker. 

Det er ikke mange interiørinnlegg her for tida. Her ligger nemlig ting og flyter overalt, og jeg har ikke tid til å gjøre noe med det heller. I morgen kommer trappa i nyehuset og da kan vi begynne å flytte ting ut herfra og opp på loftet der borte. Det blir en fantastisk følelse å begynne og flytte bort dit.

I morgen reiser jeg på en liten overnattingstur med jentene i danseklassen min. Det blir koselig å bli kjent med dem, en bukett med 22 roser. 
Ønsker deg en god uke!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har sett den rosen i et blad, og syns den er absolutt nydelig!! Er den vanskelig å "holde" Jeg har noen roser i hagen, og de gjør jeg ikke spesielt mye med. Mannen min skamklipper dem, og sikkert ikke på feil måte. Og de får egentlig minimalt med vann. Men de kommer som bare det.

ER det håp for meg å ha denne rosen da? Det er den nydeligste rosen jeg har sett!! Men det hjelper ikke at den er nydelig, hvis jeg ikke klarer å stelle den pent. Det blir bare trist....

Unknown sa...

Hei på deg!

Jeg har ikke så veldig grønne fingre jeg heller, men rosene klarer seg fint likevel. Jeg har beskjært dem ganske kraftig på våren, og resten har de klart selv. Tror New Dawn er ganske hardfør. Det er iallefall verdt et forsøk. :)

Lykke til med rosehagen din!

GURO sa...

vakker rose new dawn har også en slik og jeg elsker den.. i år fant jeg en som hete blo moon (blå måne) dårlig til å skrive engelsk. den venter jeg på om får blomster. men her har høsten kommer så jeg tror ikke det blir noe blomstring nå..
men rosen din var nnnnnnnnnydelig...
ha en fin tirsdag
klem

Karin sa...

Hei,så nydelig en rose.. sukkersøt ja. For en herrlig farge.Aldri sett den fargen på en rose jeg.For et skaperverk sier jeg bare...

by BeaTell sa...

Som sukker ja. Fikk lyst å spise den rett og slett! :) jam så hærlig.

Ha en fin kveld videre!
Klem

Alberte sa...

Vakreste rose!
Herlige bilder!
Klem