fredag 27. august 2010

I love water

I dusjnisjen i det nye huset har vi denne slukristen. Den heter New York og er fra Blücher. Vi kjøpte den via Ahlsell. Jeg digger den! Etter at dette mobilbildet ble tatt har badet blitt ferdig fuget. I dag har badekaret og vaskene våre blitt levert til huset. Hipp, hipp! Gleder meg til å se hvordan det blir.

I dag er jeg hjemme med en lite, syk Anna. Hun ligger slapp og sliten ved siden av meg i sofaen og ser på barnetv. Lille vennen. Godt å ha en kosedag hjemme med ho mor da.

God fredag!

7 kommentarer:

Christine C sa...

For en kul detalj! Lykke til med videre arbeider på badet, og god bedring til vesla di :)

Unknown sa...

Den var kuli:)) Er så stas med slike tøffe detaljer...!
God bedring til den lille syke, kos dere masse sammen... ♥

God helg!

Klem line

Elizabet Stilig hjem sa...

Så artig detalj i dusjen, kjempetøft.
Så fine stolene dine i innlegget under er, veldig sjarmerende. Jeg er også snart igang og skal restaurere gamle stoler. Blir spennende å følge med på hvordan resultatet ditt blir.
God helg!
Klem Elizabet

Jannicke sa...

stilig detalj!! jammen noe å tenke på når jeg skal pusse opp badet (en eller annen gang ;o)
Masse god bedring til lille jenten din! Klem J.

Alberte sa...

I love your picture!
En slik skulle jeg gjerne hatt!
Ha en deilig fredag!
Klem, J

GURO sa...

så utrolig kult.. aldri sett maken jeg...

Lidyll sa...

Hei du!
Jeg drev opprinnelig bloggen thedelighted(thedelighted.blogg.no), men har nå valgt å flytte over til blogger. I den prosessen, legger jeg eldre innlegg over til denne nye, og holdt nå på med et innlegg fra 9 juli i år. Plutselig da så jeg at vi to har et innlegg om samme produktet, og ble så glad! Jeg hadde nemlig ikke klart å finne navnet på denne, men det har jeg nå:) Så i det nye innlegget om denne i denne nye bloggen, har jeg lagt inn en referanse til innlegget ditt jeg..:)Synes du har god smak som har valgt denne hjemme!:)Med vennlig hilsen, Lidyll