mandag 9. august 2010

Frithiof

Da vi var i Sverige i sommer dro vi til Strömstad. Der kom vi over en fin butikk med barneklær utenom det vanlige. Der kjøpte jeg disse luene til jentene mine. Fikk et spørsmål om hvor disse luene var fra, så her kommer svaret. :)


De sitter veldig fint rundt ørene. Det værste som fins er barneluer som sklir oppover hodet når barna leker. Da er liksom poenget med lua litt borte. Merket er Frithiof Åre og er fra Sverige. For å finne forhandlere og nettbutikker i Norge kan du klikke her. For Sverige kan du klikke her.


Ida er ikke alltid like interessert i å bli tatt bilde av, men hun er under lua med stjerner. På ferja kjøpte jeg hver sin bil til Ida og Anna. De syns av og til det er gøy å leke med biler, og spesielt når de er rosa og lilla. :)


Anna fikk ikke være med på dagsturen vår, så hun fikk fire små katter i gave da vi kom hjem. Det var stor stas. Katter er gøy!

Jeg har prøvd å lage ny header i photoshop de siste dagene, men får ikke til å få farge på skriften engang, så jeg har for øyeblikket tatt en pause fra det. Uansett hvilken farge jeg velger, så forblir skriften hvit. Jeg skjønner virkelig ingenting. :) Har du tips til noen gode photoshoptutorials på nettet for helt nybegynnere, så legg gjerne igjen en kommentar.

Håper du får en fin dag!

8 kommentarer:

Det lille huset med druehagen sa...

Heisann
Prøv Photo scape. Det tipset fikk jeg og er kjempe fornøyd;)
Klem Gro-Beate

Karma sa...

De luene var jo kjempefine! Vi har hatt hytte i Strömstad i over 20 år, men den butikken har jeg bare gått forbi, kanskje fordi barneklær ikke har vært aktuelt enda:) Når det blir det, skal jeg garantert innom!

Kaja:)

Familien vår sa...

Takk for svar -de var herlige!

Ella sa...

Hei!
De luene var jo kjempe søte, hadde nok blitt en hit hos mine to jenter også :)
Er enig med kommentar over her, photoscape er supert, spesielt for en super-nybegynner som meg :)
Klem klem

perler på en snor sa...

Så søte luer:)
Tror jeg må innom disse nettbutikkene å kikke litt.
-Veldig søte barn og da:) - Tror forresten ikke det var det sammefor Madelen i barnehagen i dag, uten Anna.
Klem:)

mimmi-leone sa...

Så herlige luer.


Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Ruter & Hjerter sa...

Luene var jo bare knall! har de til hutter og mon tro?

Anne Olaug sa...

Kjenner igjen det med hvit skrift. Er litt forvirrende akkurat det, men hvis jeg ikke husker feil ... vent nå litt ... åpne photoshop ... (for lang ferie).

Kanskje du kan prøve dette: gå i menyen og velg 'Window' og deretter 'Character', slik at du får opp en boks for tekstredigering. Blant annet står det 'color' og du kan trykke på fargen og velge en ny (+ enter).

Håper det hjelper! :D