fredag 6. august 2010

Taklistene i hovedetasjen

I dag kom en av snekkerne våre og begynte med taklistene i hovedetasjen. Jeg elsker brede, profilerte lister, og ville helst hatt det i hele huset. Husbygging er en lekse i kompromiss har jeg funnet ut. Dessverre koster flotte, brede lister en hel del, så slike lister i hele huset bestemte vi oss for å droppe til fordel for andre oppgraderinger. Men taklistene i hovedetasjen oppgraderte vi, og er i dag veldig glad for det. Disse listene er fra Vadset Tre og er 11,5 cm. Resten av huset får også profilerte lister, men de er 7 cm. brede.

Dagen i dag begynte med sol. Vi gjorde oss klar for en strandtur, men så begynte det å regne, så da hadde vi piknik på stuegulvet istedet. Nå i kveld skinner sola igjen, og jeg krysser fingrene for strandtur i morgen. Ha en fin kveld alle sammen!


7 kommentarer:

Hjemmekjær sa...

Veldig fine lister! Nå har dere jammen kommet langt! Så gøy:)

Mona Christin sa...

Hei.

Herlig å se fremgang. Nå begynner det å likne på et hjem. Likte godt parketten deres. Mye finere med sånn gråtonet farge.

Lykke til med fremgangen.

Klem Mona C

MissMette sa...

Jeg også liker brede lister, veldig dekorativt og vakkert ♥ men det er som du sier dyrt… vi også la billigere på soverom og gang, mens stue og kjøkken nede fikk litt ”flottere” listverk :) Spennende å følge med husbyggingen deres, mye fint her … Ønsker deg en flott helg som kommer, klem fra Mette

Randi sa...

Ja sånne breie lister er flott. Synd dei er såpass dyr, men kjekt å kunne unne seg det i hovudetasjen.
Vi får håpe sola kjem tilbake i morgon, er lova det, men har jo ikkje vore mykje å stola på desse varsla i år synest eg...
Ha ei strålande helg!
Klems

Love Peace Pionies sa...

utrolig fine!!
dere får det så fint.
skjønne tapeter til jentene:)
neste uke kommer de å graver her. vi skal bygge på litt!! får blant annet større stue. det blir deilig. og fint gulv...
hadde vært deilig å fått litt mer sommer. høres ut som dere har det bedre der dere er...
klem

M sa...

Stilig med taklister!! Er det nytt hus eller hur?
Innom for å ønske deg en GOD lørdagskveld, stor klem, M

Heims verden sa...

De var NYDELIG:D Huset deres blir så flott:D