tirsdag 7. juli 2009

Idas rom 4

Ved siden av komfyren på rommet til Ida står denne Hensvik oppbevaringshylla fra Ikea. Den inneholder lekemat, plastasjetter og bestikk, tåteflasker o.l. til dukkene og annet ting og tang. Hvis du vil se hvordan de rosa boksene ble til, kan du trykker her. Solstolene ble til slik.

Dette frokostbrettet i tre er kjøpt på Emmas Verden, og det fikk Ida av Anna på 3-årsdagen sin. Dette er i bruk stort sett hver dag. Trelekene som Ida har er de lekene jeg syns er aller finest på rommet hennes. De er skikkelig flotte å se på, også er de morsomme å leke med. Har funnet ut at det er ikke alle duppeditter og ekstrautstyr, som ofte er å finne på plastlekene, som alltid er det morsomste å leke med. Det enkle er ofte minst like bra.


Senga Ida sover i har også min mann og hans søsken sovet i da de var små. Jeg syns den er fin, også er det så koselig å bruke noe som har verdi og minner for familien. Dukkesenga ved siden av er en hvit treseng i merket New Born Baby. Vi kjøpte den til Ida den julen hun var 1 1/2 år. Da var hun allerede veldig hekta på å leke med dukker. Det er sjeldent det sover dukker oppi der om natta da, for alle dukkene til Ida er så heldige å få sove oppi hennes seng.

Her ser dere hunden Nora og kosefilla til Ida, som er en søt rosa ku. Begge har hun fått av sin mormor og de er fast inventar oppi senga. Tallerkenhylla kjøpte jeg på loppemarked tidligere i vår. Dukken som sitter oppi hylla hadde jeg da jeg var liten. Søt, ikke sant?

I dag får vi hele min svigerfamilie på besøk til middag. Svigermor ville spandere pizza på oss selv om det var vi som inviterte, siden hun har bursdag i morgen, og det er den dagen vi reiser på ferie. Så det var jo enkelt og greit for oss. :) Så nå må jeg rydde litt, vaske klær, handle og forberede avreisen til meg og jentene i morgen. Gleder meg til jeg er ferdig å pakke, for det er bare det værste av alt. Ønsker dere en god dag!20 kommentarer:

Min stil sa...

Hei så fine bokser, med koselige bokstaver. Bra med gjenbruk!
Klæm Susanne

KRUSEDULL sa...

Så mye fint din lilel prinsesse har på rommet sitt! Koselige bilder!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

ÅÅÅÅ sååå himla söt ju!!
Bedårande!!:))där trivs hon väl som en sessa!

Kram Milliiss!!

rosaengler ♥ sa...

Så prinsesseaktig og nydelig det ble- du er kjempeflink.. Hvor har d kjøpt Hello Kitty sengetøyet- det tror jeg den lillesøster må få- hun er jo såå gal etter katter.. *knise*

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint rom datteren din har.. trelekene var jo bare helt knæsje!

Kos deg i sommer..
klem

mi-rachel sa...

masse koselig igjen.
god tur til østlandet da!

Monica sa...

utrolig koselig:) jeg er også på utkikk etter en tallerkenhylle som jeg har lyst å bruke til bøker på snuppa sitt rom, dete r så fin måte å presentere barnebøkene for de små på synes jeg og jeg elsker bøker og håper at prinsessa også skal bli like glad i å lese:) ønsker deg en ndyelig dag:) klem monica

Irenes verden sa...

Så utrolig fine jenterom du lager!
Ligger en liten ting på bloggen min til deg...:)

Kreative drømmer.. sa...

Først og fremst har du en helt nydelig blogg:) En av de koseligste jeg har vært innom, også elsker jeg jordbær da;) Skulle ønske rommene var så fine når jeg var liten, hun må jo kose seg glugg i hjel der inne! Heldige lille jenta:) De trekakene var veldig sjarmerende og jeg skjønner godt at du falt for dem.
Ha en fortsatt fin sommer.

Klem Heidi

et kjært hjem sa...

Ja, trelekene er så fine! Koselig med tallerkenhylla over sengen :)

Gry sa...

Så koselig rom lillemor har! Likte godt tallerkenhylla og den gamle senga! Vi skal få arve en gammel uttrekksseng, og jeg gleder meg såå til å male den og ta den i bruk!

Smineset sa...

Enda flere nydelige bilder fra jenterommet. Frokostbrettet ser helt herlig ut! ;-) Sånn må vi ha!

Klem :-)

Solveig sa...

Dette må da være drømmen for en liten prinsesse! Kjempekos!
Ha en flott dag i morgen.
Nattaklem...

Myhome sa...

Så koselig på barnerommet til jenta di!
Her var det veldig mye fint!!!
Ha en strålende ferie!
Nattaklem Anita

Prinsesse Elin sa...

Hei
Så fint hun har det på rommet. Her har vår prinsesse virkelig begynt å bestemme selv å da må mor bare kaste inn håndkle å ikke legge seg oppi noen ting. Men det pleier å bli bra til slutt bare hun får bestemme selv. he he
Ha en fin fin dag og takk for alle de kjekke kommentarene du skriver. Blir så glad for dem. Masse klemmer fra Elin :O)

Vibeke sa...

Så søtt da :)

Så gøy at du også falt for Elements serviset! Det er litt dyrt synes jeg, spesielt koppene men vi skal gifte oss i begynnelsen av september så vi har ønsket oss gavekort der de selger det...Klarer IKKE å bestemme meg for hvilke farge jeg liker best, hvem liker du?:)

Klem

Designe sa...

Åh, vilket sött rum! En tjejdröm! :) Kram

KRUSEDULL sa...

Hei! Så artig med felles bekjentsakp! Jeg kjenner Ane og Jostein fra Vestborg. Gikk i klasse med Jostein.

Christine Louise sa...

Kjempe flott rom :)

LillaLykke sa...

Flotte bilder, og fine leker! Treleker? Stilig! :)