fredag 17. juli 2009

Gammel lampe

Denne gamle parafinlampa henger i stua til foreldrene mine. De har kjøpt den på et bruktmarked en gang i tida. Syns den er så lekker med mange fine detaljer. Lurer på hvor den har hengt tidligere...I helga er det meldt regn her, så da får vi finne på noe koselig inne. Håper dere får en herlig kveld! :)


6 kommentarer:

rosaengler ♥ sa...

For noen herlige kaniner ♡
Den lampen gjemmer sikkert på masse historier ;) tenk om den kunne ha snakket- moro_
ha en fin helg, vi har hatt sol i dag og kost oss på Tusenfryd med bursdagsbarn ♡
Klemmer

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

For ei flott lampe! :)
Vi bor jo i et kjempegammelt hus (fra 1890 ca), og her er en del gamle ting som det hadde vært morsomt å høre historien til... ;)

Ha ei super helg!

Klem

Lotta sa...

God aften!
Lekker lampe..Ja hadde vært moro og visst hva slags liv den lampa har levd før;) Smilte godt da jeg leste maileg innlegget...akkurat som mine(og der er det 6 års alderforskjell....og det som er rart er at det er dn eldste som griner..hehe)
Fått dilla på maileg jeg..klarte ikke å lavære å ta med en hjem i går..han satt jo der alene og forlatt i en maileg solseng..(solsenga fikk være igjen i butikken altså...)

God helg til deg!
Klem klem

aase sa...

WOW, lampa er en sjeldenhet, vi driver jo med lamper så jeg vet det jo!! Den er knallfin, og for alt vi vet kan det være godt den ikke kan snakke hi hi!!

Jeg har brukt mønster fra Stoff og Stil til buksedressen. De er meget enkle å sy, du kan jo til og med bestille på nett!! Jeg har sydd i de stoffene som heter "Lille Martine" fra stoff og stil, billig og gode stoffer. Og det viktigste, man slipper stryke!! Lykke til!!

et kjært hjem sa...

Koselig lampe! Så utrolig søte mailegkaniner da :)God natt :)

LillaLykke sa...

Så stilig den var, men fine detaljer! :) Ja her blir det nok heller ikke annet en regn, så vi får se om det er noe å finne på :)

Ha en flott dag!