søndag 5. juli 2009

Idas rom 2


Litt flere bilder fra Idas rom. Rommet er ca. 12 kvm. så her har hun god plass til å leke. I midten av rommet står dette settet med bord og stoler som hun fikk av oss til sin 2-årsdag. Hun viste tidlig interesse for dukker, koppestell og "matlaging", så disse møblene viser allerede tegn til å ha vært godt brukt! Serien heter Englegård og er kjøpt på Skeidar.

Ida har et par guttedukker som er oppkalt etter barn i barnehagen, og de må stadig finne seg i å bli oppkledd i rosa klær. På bildet over ser dere Kristoffer som sitter og venter på lunsjen. På bildet under sitter Bjørn André. Klærne er bare noen få av mange sett som min svigermor har strikket til dukkene. Hun er så flink til å strikke, og det er like gøy hver gang hun har strikket noe. Nå har hun begynt å sy dukkeklær også. :)


Dette tesettet i tre er så fint! Det kjøpte vi til Ida til jul, og jeg må si at jeg gledet meg som en unge til hun skulle åpne det opp. Syns fargene er så herlige. Det fins så utrolig mange fine treleker nå, og det er jo ekstra gøy å gi vekk noe som er så fint. Alle kakestykkene har hatt lys i seg, men noen av dem har forsvunnet på mystisk vis. Litt trist syns nå jeg da, men litt svinn må man vel bare regne med.

Merket er Djeco. Jeg oppdaget det først på Sprell, og hadde tenkt til å bestille det derfra, men de var utsolgt rett før jul. Vi feiret jul hos mine foreldre i fjor, og mens jeg var i Sandefjord og kjøpte julegaver, oppdaget jeg det inne på en butikk som heter Lekehuset. Gjett om jeg ble glad! De hadde bare ett igjen, så det var virkelig meant to be!

Til slutt i dag et bilde av Ida som steller sin favorittdukke, Eline. Stellbordet og en stellevekse med utstyr fikk hun til jul av julenissen som kom innom hos mine foreldre for å ta imot en godt innpakket pakke med smokkene til Ida inni. Der og da gikk det utrolig fint, hun ga villig ifra seg smokkene til fordel for to store pakker. Men da kvelden kom ville hun bytte tilbake alle julegavene hun hadde fått om hun bare kunne få tilbake suttene sine! Det ble grining og voldsomme abstinenser (trodde virkelig ikke det var mulig, men det er det altså) i en natt, og så var det over. Heldigvis! Tror nok ikke vi tar avvenning fra smokk på julaften en gang til for å si det sånn... Stellebordet er iallefall i bruk hver dag, og har også nedfelt badekar (mykt) under lokket. Merket er New Born Baby, og er kjøpt på BR-leker.

I helga har vi latt alt hjemme ligge og bare vært ute i det nydelige været med barna våre og gode venner. Sommeren er herlig!

Flere barneromsbilder kommer. God natt til dere!11 kommentarer:

Havets Datter sa...

Så fint rom hun har! Det te-settet sto jeg med i hånda i går...syns det var så vakkert! Men det ble ikke til at jeg kjøpte det denne gangen.

Photo-Me-Life sa...

Dette så faktisk utrolig trivelig ut. Jeg fant jo det fine settet på IKEA da jeg var der med kopper og skåler til barn men hun har jo ingen lekebord på rommet så det ble med synet og ønsketenkningen. Det er sååå masse man kan kjøpe til de små men så skal det jo plass til alt også. Akkurat nå er Carolines rom helt fylt opp til randen.

Astrid Marie Vie sa...

Heihei.
Takk for hyggelig hilsen på bloggen min =) Så koselig barneromet var!

IfraLahell sa...

Hei!
Takk for fin melding på bloggen min! Har ei snuppe på 3 mnd selv- gleder meg til den dagen hun skal invitere meg på te med det lille te settet sitt. var et super koselig barnerom!

Ønsker deg en fin dag
:)IfraLahell

LillaLykke sa...

For et herlig rom! Flotte bilder :)
Kos dere masse og ha en flott dag!

Husdraumen/Anita sa...

*ler* ....og noterer at vi ikke skal ta smokkeavvenning på julaften..;)

et kjært hjem sa...

Det te-settet er bare så utrolig fint! Fint og ryddig rom :)

Therese sa...

Takk for at du tittet innom bloggen min :-)
Tesettet var jo nydelig, har sett at det finnes en komfyrplate med kjeler i samme serie, vet ikke om det finnes lenger, men...

Heldige Ida som har et flott rom og en flink mamma! :-)

perler på en snor sa...

Så mye fint!
Det er så artig med de navnene Ida har gitt dukkene sine:)

Monica sa...

ååå så utrolig skjønt rom din lille prinsesse Ida har:) Virkelig en prinsesse verdig:)

det tesettet var jo bare helt nydelig. kankje noe min prinsesse kan ønske seg. Hun fyller året rett før jul, så av og til kan det bli litt vel mye pakker på en gang synes jeg... kanskje hun skal få en sommergave av mor isteden hihi

Ønsker deg noen nydelige sommerdager videre:) Klem monica

mi-rachel sa...

så koselig innlegg.
måtte lese det for ungene mine.
de synes det var så morsomt med dukken som het kristoffer og hadde helt rosa klær. og så syns de litt synd på henne som måtte slutte med tutt på selveste julaften :)