lørdag 25. juli 2009

Tilbakeblikk


Da jeg var liten...


...var blåbæra alltid blå...


...var alle ting nye og spennende...


...var gresset alltid grønt og himmelen alltid blå...


...var sommeren alltid varm...


...var livet herlig!

Livet er fremdeles herlig, men jeg har vel innsett at ikke alt er perfekt lenger. Akkurat nå savner jeg sola. Vi skulle nok sett ting litt oftere med barneøyne.

Dette innlegget er til ære for familie og venner som ikke ser barna våre så ofte. Vi storkoser oss på ferie, men savner strandværet merker vi. Ida løper rundt i hagen, hopper på trampoline, bader uansett vær og temperatur (hun er ikke kresen, nei!) og steller med dukkene. Anna har gjort store fremskritt de siste ukene. Hun har fått en fortann til oppe, har gått fra å ligge på gulvet til å sitte helt stødig selv, har begynt å krype, spiser kjeks helt selv, har lært at hun er "såååå stor", gjør antydninger til å vinke når vi sier "hade", og vi lurer på om hun snart kommer til å si sine første små ord. Straks er hun ni måneder gammel, skal si hvor fort tida går!

Jeg må bare nevne at jeg har fått award en gang til! Denne gangen fra Gjertrud med bloggen Living White. Tusen takk, kjære Gjertrud!

I morgen skal vi til Dyreparken! Jippi! Og i kveld skal jeg og mannen ut og spise på en bryggerestaurant med noen av mine barndomsvenner. Koselig. Håper dere får en herlig kveld! Nå tar jeg meg en liten bloggferie igjen.

Ønsker dere alle (og meg selv) nydelig vær i uka som kommer. :) Klemklem!

30 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelig innlegg av deg :-) Herlige bilder også!

Nyt dagen i morgen i dyreparken. Syns bestandig det er spennende med dyrene, og det gjør nok ungene også!

Ha en fin lørdagskveld!
Klem J

IfraLahell sa...

Kjære jordbærpike!
Tusen takk for koselig award- det setter jeg veldig pris på! Tar den i mot og sender den videre. Ser ut som dere har en flott ferie også-selv med dårlig vær! Håper solen dukker frem snart og skinner litt på oss begge!

Ha en fin lørdagskveld videre!

:)

Jannicke sa...

Nok et flott innlegg :o)
Nydelig med blåbær i lubben barnehånd!
Klem J.

Simple Lovely sa...

For et herligt innlegg med skjønne bilder!
Helt sant også! Morsommt, jeg husker sommerene da vi var små akkurat sånn som du beskriver...Herligt å se på Emma synes jeg, og vite hun har ingen bekymringer og bare nyter ting.

Ha en fin dag i dyreparken,
og takk for et herligt innlegg.

Klem Julie

Monica sa...

så herlig innnlegg med utrolig koselige bilder og vakker tekst:) ønsker deg og dine en fin tur i dyreparken kos dere masse:) stor klem fra Monica

Gry sa...

Nydelige bilder! Helt enig, med barneøyne er mye annerledes! Kos dere på restaurant i kveld! Vi gleder oss også til Dyreparken, vi skal dit på fredag!! Jippi;-)

et kjært hjem sa...

Så nydelige bilder! Og så søtt det bildet med Ida i zinkbaljen, I love! Gratulerer med award, det fortjener du! En herlig blogg :)Ha en fin uke, må solen skinne for deg min venn!

Margrethes hus og hage sa...

Det er mye som man så annerledes som barn. På godt og vondt :)
Sommerværet er vel i anmrsj igjen? Håper værvarselet stemmer, for nå trenger vi noen gode, varme sommerdager igjen.

Vakre bilder! koselig med lille Anna som har fått tenner. Det er mye som skjer den første tiden. Og alt går så fort.

Ha en koselig kveld på restaurant med gode venner!Håper dere får en fin dag i Dyreparken. Den tar deg definitivt best ut i solskinn!

Hilsen Margrethe

Anonym sa...

Så fint du beskriver sommeren sett fra barneøyne. Kos dere i dyreparken,mange gode opplevelser og minner blir nok skapt der!

Nina i Paradiset sa...

Tusen takk for flott award!
Som du sier er sånne innmari hyggelig å få, men utrolig tidkrevende å sende ut igjen, og jeg har mengder av stoff & bilder som ligger på vent til å bli blogget om....
Tiden strekker ikke til, selv i denne ventetiden!! ;)
Men jeg skal prøve!!! :)

Du har ett kjempefint innlegg her, og nydelige bilder!
Ønsker deg en flott lørdagskveld!

Simple Lovely sa...

Oppdaget nettopp award fra deg på bloggen min!!!
Tuuuuusen takk! Så gøy at du ville gi The Lavendar Room en award, er mange fine blogger her i blogglandia, awarden setter jeg veldig pris på:) takk!

Ha en fin dag frøken!

Christine sa...

Dette er det søteste innlegget jeg har sett på lenge=) Så mange nydelige bilder med vakre ord til. Ha en herlig ferie<3

Vibeke sa...

Dette var et nydelig innlegg :)

Nyt feriedagene min bloggvenn!
STOR klem fra Vibeke

In my house sa...

Ooohhh, så härliga sommarbilder =) Jag hoppas på att värmen kommer tillbaka här,,,, Kram josse

silje-sin sa...

Hei hei:) Først av alt, tusen takk for award! Så koselig:) Og tusen takk for hyggelige hilsener hos meg! Det er på høy tid at jeg skriver en tilbake, for jeg er innom her ganske ofte! Og gjett om jeg har kost meg masse med bildene fra barnerommet!! Det dukkehuset er jo helt fantastisk... Vet du om det var en slags pakke de brukte, eller om de har laget det helt fra grunnen? Herlig er det, og jeg har vist bildene til mannen min.. Han er jo tross alt snekker, så kanskje han kunne fått det til. Så kunne jeg stylet:) Og sylvanian families er jo helt nydelig! Håper dere hadde det fint i dyreparken, vi skal dit på tirsdag. Ferdinand prater ikke om annet:) Ønsker deg en fin ny uke! klemmer fra silje.

silje-sin sa...

Og forresten, "dagens" innlegg var herlig.. Er det ikke rart hvordan alt var magisk da man var liten? Sommerferien var lang som et år, tiden mot jul gikk SÅ seint, og da jula først kom var det jo helt fantastisk.. Nå er det våre barn som opplever det slik, så vi får gjennoppleve magien gjennom dem:)

Sanna sa...

Hei ! Kjeder du deg i sommerkulden så stikk innom bloggen min og vær med i trekningen av søte engletags som jeg skal gi bort. Alt du behøver gjøre er å legge igjen en hilsen hos meg ;o)

Balke gård sa...

Så nydelige bilder!!!! Håper dyreparken var bra! Klem, M

Sigrid sa...

Hei!

For noen nydelige bilder, og flott skrevet :)Jeg har noe til deg på siden min!

Ha en fantastisk uke, håper solen titter frem igjen.

Klem.

M sa...

Fantastisk innlegg!
Ha en fin dag min venn!

Klem,M

charm design sa...

Hei:)tusen takk for den skjønne awarden.Setter utrolig pris på at du ville gi den til meg.
Ønsker deg fortsatt god ferie.Og litt fint vær må vi bare få nå mot slutten av sommeren.klem Heidi

Tante Trine sa...

AHHHH:. TANTE TRINE savner dere!!!!
Håper dere nyter ferien sammen, vi har kommet hjem fra Trondheim, og koser oss den første av ferieukene. Gleder oss til å se dere, men satser på at både dere og vi får litt flere solstråler de kommende dagene!!!

Hilse gjengen!
VELDIG takknemlig for dere!!
Trine

Anonym sa...

Herlige bilder og tekst til ettertanke for de fleste vil jeg tro!
Takk for hyggelige ord hos meg!
Ha en flott dyreparken-tur, om ett par uker skal vi også dit, så gi gjerne noen tips om du har noen å komme med etter den store dagen!
Klem

Monja sa...

Kom over denne bloggen..når jeg vandret rundt her i bloggeland...og får en herlig blogg..legger meg til som følger jeg..og håper det er greit.;)Dette innlegget traff meg:)satt akkurat å tenkte de samme tankene her om dagen..når jeg var liten var det alltid fint vær på sommeren,solen strålte alltid på 17 mai, det var alltid snø på julaften, og sånn fortsatte det...alt var jo helt perfekt...men så blir man jo voksen...og virkligheten er jo ikke alltid det..men stort sett er jo livet bra, for de fleste av oss:) Gleder meg til å komme på besøk hit igjen...og velkommen til min blogg også:)jeg er litt sånn i startgropa,men det blir vel greie på det litt ette litt. Hilsen Monja fra Emma og Sofies verden

Myhome sa...

Så herlig innlegg og nydelige bilder!!!
Håper dere koser dere på ferie uansett vær! Dyreparken er jo helt topp!
Ha en fortsatt fin ferie!
Klem Anita

KRUSEDULL sa...

For ett nydelig innlegg! Skulle virkelig lært oss å sett på livet mer med barenøyer:)

Merete sa...

Så herlig innlegg, flotte bilder du viser av de små skjønne. Man skulle absolutt klare å se verden gjennom barns øyne igjen enkelte ganger - de ser skjønnhet i ugress og lar ikke litt gråvær hindre lysten til å gå ut og oppdage.

Ha en riktig god uke med ferie og kos dere alle sammen.
Klem fra Merete

mi-rachel sa...

utrolig skjønne bilder.
det med blåbær i hånden var nydelig.
håper du nyter sommeren:)
vi skulle egentlig vært på hytta nå..men siden været er dårlig er vi hjemme og driver med litt oppussing. og etter mange års mas..har endelig ungene fått seg en kanin. så de storkoser seg om dagene:)

M sa...

Hei Jordbærpiken, du har vunnet loddtrekning hos meg, så hjertenøkkelringen fra Georg Jensen er din!
Klem,M

LYKKEBO sa...

For noen herlige bilder!!
Sommer stmning i hvert eneste bilde:)
Tusen takk snille deg for award!!
Kos dere masse i dyreparken! Kjekt der for bæde store og små;)

god helg:)