torsdag 23. juli 2009

Sengebrisk/sofa/benk

På kjøkkenet hjemme hos mamma og pappa står denne sengebrisken/sofaen/benken. Det er pappa som har snekret den av deler fra en gammel vevstol, en gammel seng og en gammel sofa. Fint med gjenbruk! Pappa er veldig praktisk anlagt, og jeg tror han kan lage det meste av det han får mellom hendene. Nesten som MacGyver. Hehe.
 
Mamma har sydd trekk til sofaen av gamle olabukser. Putene er også sydd av olabukser, noen grønne linservietter og er blitt pyntet med gamle bukselommer. Skikkelig hjemmekoselig!

Denne pyntekanten var det eneste som gikk an å redde fra en gammel, råtten sofa. Det er fint med trehvitt syns jeg når treverket er litt slitt og ubehandlet slik som denne sofaen.

Fine detaljer av flott snekkerarbeid. Lurer på om jeg skal gå i lære hos pappa. Det hadde vært gøy å kunne lage slike fine møbler av gamle ting. Har veldig lyst til å ha en brisk på mitt fremtidige kjøkken. Nedi benken oppbevarer mamma dukene sine. 

I dag regner det her, så vi får være kreative og finne på noe. Blir litt daff av dette kjipe været kjenner jeg. Planlegger tur til Dyreparken i Kristiansand i løpet av helga, så det skal bli morsomt. Jeg gleder meg sikkert like mye som Ida. :) 

Håper dere får en herlig dag!


7 kommentarer:

Jannicke sa...

Flott benk!!

Og artige puter ;o)

Ha en fin dag,
her regner det også. Igjen!! J.

Monica sa...

så flott benk, er veldig "fan" av gjennbruk jeg også. Din pappa må være veldig praktisk annlagt og jeg ville så absolutt gått i lære hadde jeg vært deg ja:)

Skjønne og hjemmekoselige puter din mamma har sydd:) Virker som de har et detaljerikt og vakkert hjem:)

Ønsker deg en videre fin ferie:) klem monica

et kjært hjem sa...

Så fin benk, kjempefin detalj på midten! Ha en deilig dag, her regner det heldigvis ikke idag. Det er litt klar himmel og skyer her oppe, håper det kommer litt sol! Idag skal vi sjøsette flytebryggen, så kanskje det blir en liten båttur :)

Jannicke sa...

hei igjen.
Takk for koselig hilsen,
skålen har jeg kjøpt på en kjøkkenbutikk i Lagunen Shoppingsenter her i Bergen.
Den er av merket Bruka Design.

Klem J.

Simple Lovely sa...

Jeg forstår hvor du har fått kreativiteten din fra! Så artig:)
Fin slagbenk og skjønne puter!

Peisen er råfin den også!

Håper du koser deg hos foreldrene dine,

Vi skal hjem til mor og far neste uke, det gleder jeg meg til!

Klem Julie

Christine sa...

For em flott benk, kan tenke meg at han har lagt igjen noen timers arbeid på den der;-) Takk for desserttips, noen ganger er det enkle ofte det beste, og vi jenter er jo kjent for å være glad i is.

Ha en fin ettermiddag<3

Jorid + NOE Blog sa...

Den var kjempefin :-)

Ha en fin kveld!
KLem J