tirsdag 19. juni 2012

Luksusfrokost


På denne dagen, en måned før termin (æææææææ!!!), måtte jeg unne meg en skikkelig luksusfrokost. Tror dette er det aller beste jeg vet! Jordbær på brødskiva, med sukker på. Nam!

Jeg har veldig mye kynnere for tida, og kjenner meg mer og mer sliten. Selv om jeg prøver å kose meg med å være gravid, så har et halvt år med bekkenløsning og diverse andre plager tatt på kroppen, og jeg kjenner meg virkelig KLAR for å bli ferdig! Merker at til og med Mannen er litt i redebyggingsmodus for tida, og det er jo veldig koselig. :)

Ønsker deg en herlig dag!

hilde


6 kommentarer:

Kikkis planet sa...

Herlig frokost! Bekkenløsning er noe dritt.. Har hatt det meg begge mine to, og vet at det er utrolig tungt. Nå går det fort mot slutten for deg da! Hold ut! :)

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

det såg deiligt ut, så bra du kosar deg! 1 mnd til termin, hugsar følelsen fra i haust, ein føler seg etterkvart ganske klar ja:) ta godt vare på deg sjølv i ventetiden, unn deg maaange jordbærfrukostar og sånn! klem
ps. gratulerar med galleriplass, det bildet er berre så nydelig, får skikkelig sommarstemning!

Spirea sa...

Å, det der så helt nydelig ut :) og det er bare å kose seg, sunt er det tilogmed!! Tenk det, 1 måned til termin - da er min riiimelig klar og etterhvert sprekkeferdig, bokstavelig talt. Håper dagene vil gå fort :)) hold ut. god uke ønskes deg - klem!

Anonym sa...

Hei!
Så aldeles nydelig ut:) elsker jordbær!
Ha en god kveld

Klem Merete

små øyeblikk med cams sa...

Denne frokosten elsker jeg også :)
Herlig bilde!
Èn måned går fort, ønsker deg masse lykke til :)
Klem Camilla

Marianne sa...

Åh, så deilig det så ut! Så moro at du har termin samme dato som min yngste datter er født :) så koselig det blir med nummer tre for dere! Skjønner at det er tungt nå, krysser fingrene for at en måned går fort!