tirsdag 26. juni 2012

Kjøkkenet vårt

 

Kjøkkeninnredning Lidingö fra Ikea, skålhåndtak fra Epoq, hvitmattlakket énstavs eikeparkett fra gulvnett.no, komfyr fra Ilve, kjøkkenbord Norden og stoler Ingolf fra Ikea, gardiner fra Åhléns.

Jeg savner fotoapparatet mitt. Etter at jeg har blitt vant til å bruke Canon 7D, er det absolutt ikke det samme å gå tilbake til mitt gamle 1000D. Jeg savner tyngden og størrelsen og at jeg kan ta fine bilder, selv uten å bruke blits. Sjekker statusen på reparasjonen flere ganger daglig, selv om det ikke er noe særlig nytt å hente der. Kameraet er på reparasjon, noen deler har blitt skiftet, og nå venter de på andre deler. Dette går på garantien heldigvis.

Så i mangel på inspirasjon til å ta bilder har jeg lett fram noen gamle bilder av kjøkkenet i arkivene mine. De ble vel tatt i mars eller noe tror jeg, men det har ikke skjedd så mange forandringer siden da. Nå sitter jeg her og tenker at det burde jeg jo absolutt gjøre. Ordne litt på kjøkkenet. Men ikke i dag... Jeg lider av INGEN ENERGI-syndrom i disse dager, og prøver å trøste meg med at høygravide kvinner har lov til å ikke gjøre så veldig mye. :) Kjøkkenet vårt ser IKKE så ryddig ut i dag, for å si det sånn. Ikke resten av huset heller for den saks skyld. I wish...

Så til noe annet. VIKTIG Å LESE HVIS DU LAGRET PRINTET FRA GÅRSDAGENS INNLEGG: I gårsdagens innlegg la jeg jo ut printet jeg lagde i gave til de ansatte på barnehageavdelingen til Ida og Anna. Litt senere på kvelden ble jeg gjort oppmerksom på at jeg hadde en liten skriveleif i etternavnet til dikteren på printet. Jeg hadde nemlig skrevet Fuglhum, og ikke Fulghum, som han så riktig heter. OOOOOPS! Kjempetabbe fra min side! Det betyr at alle som har fått det innrammet fra meg, har fått med skrivefeil. Kjipt! Jeg rettet opp det jeg la ut på bloggen sent i går kveld, så nå er alt i orden. Men hvis du lastet ned printet på dagen eller tidlig på kvelden i går, bør du slette det og lagre det igjen på nytt fra dette innlegget. Beklager hvis det medfører mye ekstraarbeid for noen. Tusen takk til Ingunn for at du sa ifra om det.

Jeg har begynt å vaske de babyklærne som er brukelige fra Ida og Anna, og det må jeg si er en veldig koselig jobb. Dagens prosjekt er å pakke klar babyklær til å ha med på sykehuset. Det er fortsatt tre uker igjen til termin, men alt som kan gjøres ferdig er jo bare bra. Og jeg har IKKE tenkt til å gå over tida, bare så det er sagt. :)

Ha en finfin dag!


hilde

15 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Fantastisk rom.... *ønske seg*

Jeg har lastet ned teksten på nytt, takk igjen ♥

Her venter vi på ul om en drøy uke, blir spennende å se om 4 år med klær på loftet kan brukes om igjen, eller om det blir å selge og gi bort. ;)

Anonym sa...

kjempefint kjøkken. Hvilken størrelse har du på bordet?

Anonym sa...

Hei!
Koselig kjøkken du har:)
Fortsatt god kveld

Klem Merete

Anonym sa...

Fin blogg! Hvor har du kjøpt lilla marsipan til barbie - kaken? Den skal jeg prøve å lage:) Takk for tips!!

Vennlig hilsen
Kari

Lene i Annekset sa...

Du har det såå koselig, både her på kjøkkenet og ellers. Liker så godt å lese bloggen din, koser meg! Ta det bare med ro de siste ukene, så samler du litt energi til den lille kommer. :)

Unknown sa...

ELSKER kjøkkenet deres ♥
Det er så lyst og lekkert!!
Og stort:)

Ha en fin fin kveld, hørtes veldig koselig ut og vaske babytøy:)

Unknown sa...

Nydelig kjøkken!
Ha en riktig så fin sommerdag.

gunn

Unknown sa...

Superlekert!!!!
Du har det så fint ;oD

Klem Elisabeth ;)

Anonym sa...

DA HAR JEG LAGET BARBIE KAKEN!
tUSEN TAKK FOR TIPS OG VEILEDNING PÅ BLOGGEN. SATT STOR PRIS PÅ DET:)
gOD hELG!
hILSEN
KARI

Unknown sa...

Hei Kari!

Beklager at jeg ikke fikk svart deg her på spørsmålet ditt. Så flott at du fikk bakt kaken! Høres ut som om du fant info om det du trengte i barbiekake-innlegget?

Uansett, ønsker deg og dine en flott feiring. :)

Hilde

Unknown sa...

Hei anonym! :)

Vi har den minste størrelsen på Norden-bordet.

Johanna sa...

Underbart kök!

Kram Johanna

Anonym sa...

Hei så fint kjøkken du har lurte på om du kunne vise meg den andre veien også på kjøkkenet . for jeg tror det kunne ha passet hos meg klem karianne

Torill sa...

For et nyyydelig kjøkken! Helt min stil <3 Liftgardinene hadde også en utrolig herlig farge, tror jammen meg jeg skal ta meg en tur på Åhlens i næreste framtid ;-) Jeg har lagt meg som følger forresten, for her hadde du mye fint!

God helg!

Kjærester på tur sa...

Kjempefint! Og for en komfyr, jatakk!