fredag 29. juni 2012

37 uker!Nå er jeg litt over 37 uker på vei, og er veldig glad det nærmer seg fødsel. Selv om hun godt kan vente en til to uker til før hun kommer ut, så er jeg i grunn klar når som helst. Kroppen er tung og sliten, som de fleste er på slutten, og motivasjonen framfor fødselen blir større og større for hver dag som går.

Vi får jo jente nummer tre, og det betyr at vi har en del klær fra før som kan brukes om igjen. Veldig kjekt! Likevel er trenger vi litt nytt, og denne kunne jeg ikke la være å kjøpe da jeg var på kontroll i går. De hadde salg på babyklær på Prinsessa og Frosken, og kløverbodyene fra Holly´s syns jeg er sååå fine. Kjøpte en grå med knyting i str. 56, og håper på at den kan brukes en god stund. 

epleskrinet.no har de også salg på Holly´s, og der har jeg kjøpt noen andre bodyer i litt større størrelser. Superfine! Viser de sikkert fram på bloggen en annen gang. :)

Vi har solgt unna litt møbler fra kjellerstua i det siste, og nå skal vi gjøre klart storejenterom der til Ida. Hennes barnerom skal omgjøres til gjesterom foreløpig, før minstejenta skal flytte inn der om en stund. Til da håper vi på at vi har begynt arbeidet på loftet, der vi bl.a. skal ha gjesterom og bad etterhvert. Med relativt nytt hus (som ikke er helt ferdig) er det alltid noen prosjekter, det er iallefall helt sikkert!

Kjolen jeg har på meg er forresten fra mammaavdelinga på H&M. Boleroen er mange år gammel, og er kjøpt på B-young. Klokka er fra Triwa, og mobildekselet er kjøpt i London på Cath Kidston.

hilde

10 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Fineste hildemor, vakker mage altså!!!

små gleder sa...

Så fiin du er!! ^_^ Lykke til med siste innspurt!

Lillekatt sa...

To uker igjen her også, og jeg er temmelig lei magen som er i veien hele tiden ;-) Og så hadde det vært greit å få igjen anklene sine :-) Men men, den kommer vel når den selv vil!

Lykke til !

MittLilleHjerte sa...

Kjempefin mage:)Det blir godt å få det overstått;) Jeg er nå i uke 32:)
Fint babytøy du har kjøpt.
Ha en fin dag videre!
Klem

Sang Tao - Judith sa...

1 week to go her:) Fin du var:) Masse lykke til!

emmafoto sa...

Lykke til med siste innspurt :) Eg kjøpte Holly's-klær hos epleskrinet for et par dager siden. Kjempefine, gleder meg til de kommer :)

små øyeblikk med cams sa...

Så fin du er!!
Lykke til med innspurten, snart er du der :)
Jeg venter på å bli tante i disse tider, termin er neste uke. Blir nesten litt verpesyk, men har funnet ut at det egentlig er nok med tre barn ;)
Kos deg i helgen søte deg!
Klem Camilla

Linn sa...

Flott babymage :) Når har du termin?
Er og 37 uker,har termin 21 juli.
Lykke til med de siste ukene :)

Unknown sa...

Fiiin mage!

Ha en deilig helg.

:)

Kirsti sa...

Så fin du er. Og veldig koselig med nummer tre. Kom tilfeldig over bloggen din da jeg så det fine magebildet og blir veldig inspirert.

Jeg går fremdeles og ruger på nummer 1 åtte dager på overtid så blogging er tingen om dagen.

Kirsti