tirsdag 12. juni 2012

Fresh lemonade

 
 
 

Denne lemonadeboksen fra House Doctor har jeg hatt lyst på leeeeenge. Men så syns jeg den har vært litt for dyr, så det har aldri blitt noe kjøp. Da jeg var i byen på fredag, gikk jeg tilfeldigvis forbi en favvointeriørbutikk (som ikke i det hele tatt ligger i den etasjen jeg skulle til), og de hadde tilfeldigvis et salgsbord utenfor med nettopp denne kassa på 50%, og tilfeldigvis hadde de 20% rabatt på hele butikken i tillegg. My lucky day! 

Butikken heter Live In og holder til på Ålesund Storsenter. Den fine, stripete duken (kjøkkenhåndkle) er fra GreenGate, og er kjøpt i samme butikk.

Er ikke denne årstiden fantastisk? Syns det er så koselig at barna kan plukke markblomster ute til å pynte kjøkkenbordet med. Selv om vi ikke har sol akkurat denne uka, så er det likevel noe med det... Følelsen av sommer. :)

Ha en flott kveld!


hilde

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så heldig du var som fant den på tilbud!! En super fin "boks"
Klem

et kjært hjem sa...

You lucky, herlig med salg ;) Knallfin vogn du har fått deg, den har du jo ønska deg lenge! Elsker hjulene!! Og veldig fine verandabilder, så flink du er! Får lyst til å slenge meg ned i stolen med en gang ;) Nyyydelig farge på pionene, håper jeg klarer å dyrke fram noen sånne i hagen min en gang! Ha en snaskens kveld ;) Klem Ane

Øyeblikk sa...

Lykke å finne sånt på salg! Gratulerer, den var kjempe fin:o)

Fin årstid, men vi venter fortsatt på varmen her i trøndelag. Men det kommer nok, helt sikkert ;)
Fortsatt fin onsdagskveld til deg!

Heidi