fredag 15. juni 2012

Et spennende møte


Stressless Magic

I dag har jeg vært på et veldig spennende møte på selveste Ekornes Bua i Ålesund! Dette er de flotte utstillingslokalene til Ekornes, og opprinnelig var dette en sjøbu. Ekornes har restaurert den og brukt den som utstillingslokale siden 2001. Jeg fikk en omvisning i den flotte utstillingen som er over fire etasjer i dette fantastiske bygget, og på hele 2950 m2!


Denne stolen ble en av mine favoritter. Stressless E300. Kjempedeilig å sitte i, selv uten armlener. Fine, stramme former, også tar den liten plass. Kunne gjerne hatt et par sånne i stua ja!

For noen uker siden ble jeg kontaktet av Ekornes med spørsmål om jeg var interessert i å ha et møte med dem ang. BLOGGTREFF FOR INTERIØRBLOGGERE PÅ SUNNMØRE! Hipp hurra, tenkte jeg. Bloggtreff er jo kjempegøy, og noe som jeg har tenkt på hadde vært morsomt å få til en gang. Og tenk at Ekornes ville kontakte meg! Det syns jeg var veldig gøy!


Stressless Home Cinema
Stressless Legend

Bloggtreffet vil finne sted i slutten av august, og vi skal få være akkurat her; på den flotte Ekornes Bua. Mer informasjon kommer selvfølgelig etterhvert. Nå er jeg spent på å høre om det er noen flere Sunnmørsbloggere der ute som er gira på bloggtreff? Det er ganske mange interiørbloggere på Sunnmøre, men såvidt jeg vet har det ikke blitt arrangert et lignende bloggtreff her før. Derfor er jo dette en ypperlig mulighet til å treffe hverandre og bli kjent med andre som har samme interesse. Jeg gleder meg iallefall kjempemye allerede, og håper å se mange av dere der!


Nye Stressless Voyager, her vist i smashing rosa! Kommer i to størrelser: Medium og Large.

Ser jeg DEG på bloggtreff kanskje? :)


hilde

Alle bildene er tatt av meg og vises her med tillatelse fra Ekornes.

9 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Så bra :) Synes det er rart at ingen på Sunnmøre har tilrettelagt for noko slikt før?

Fine bilder!

klem,
e :)

Anonym sa...

Det blir nok kjempebra bloggtreff;)
Fin lørdag til deg!
Klem

Moccamamma sa...

Seriøst, et bloggtreff innen overkommelig reiseavstand? Det tror jeg kan bli kjempekjekt! Ser jo ut som alle som har vært på slike treff har storkoste seg.

På tide å sparke igang igjen bloggen min etter seriøs tørkeperiode :)

Moccamamma

Idun // Breidablikk sa...

Ojoj! Bloggtreff hadde vore storstas! Eg har vore tidenes dårligaste bloggar i det siste.. Men med nyinnkjøpt iPad og masser av inspirasjon er eg klar for treff! :)

Ingvild sa...

Ska tru om "enslige" sunnmørsmatbloggere også kan bli med på interiørbloggetreff?

Klem Ingvild

Liinda sa...

Det kan jo bli spennende! :) Er vel ikke av typen ren interiørblogg, men interessen har helt klart tatt seg opp etter at vi kjøpte oss hus! Når jeg er ferdig som student og får midler til å ta i et skikkelig tak her, DA blir det interiør for alle penga!
Gleder meg til å høre mer!

Living laVida sa...

Hei!
Gøy med bloggetreff ja :)Min blogg er jo litt av hvert for tiden, men interiør er jo en stooor interesse, så bare jeg får tid så kommer det interiørinlegg innimellom også :)

Ha en fin fredag!

Marianne With Nor sa...

Endeleg eit bloggtreff på Sunnmøre! Eg kjem garantert:) Blir kjekt, og koseleg å treffe mange av dokke andre bloggarar!

Marianne:)

by BeaTell sa...

Så gøy! Dette må jeg prøve å få vært med på :)) selv om jeg har bloggepause for øyeblikket! Kjekt å møte andre bloggere i området :)